/Brasov/Fotograf

Oglinda Magica Brasov

Str. Egretei 4, Brașov 500461, România

Oglinda Magica Brasov
Fotograf
5
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH76+RJ Brașov, România
+40 755 647 767
oglindamagicabrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alexandra Samson
Alexandra Samson2 ani în urmă
Am ales oglinda magică pentru extra amintiri de la nunta noastră și am fost mai mult decât mulțumiți. Oglinda Magică Brașov are o echipă de oameni faini și deschiși la orice cerință :). Foarte prietenoși și prompți. Pozele sunt de calitate, iar albumul este o amintire tare dragă nouă. Îi recomandăm cu toată încrederea.
Lavinia Tiu
Lavinia Tiu2 ani în urmă
Recomand din suflet! O echipa foarte profesionistă și pregătită. Decor, grafică si materiale interactive foarte diversificate. Evenimentul nostru a fost reușit si datorită lor. Multumim!
Coca B
Coca B2 ani în urmă
Profesionisti desavarsiti! Felicitari si multumim din suflet pentru tot! 🤗
Rares Nistor
Rares Nistor2 ani în urmă
Servicii premium si o colaborare exemplara! Recomand cu caldura!
SORIN IOO
SORIN IOO2 ani în urmă
Am ținut un eveniment în Poiana Brașov, în data de 29.08.2021 ocazie cu care i-am contractat pe cei de la Oglinda Magică. Deși am intampinat unele mici probleme cu asamblarea panoului din fundal fiind un pic mai mare decât înălțimea sălii unde trebuia montat, ei s-au dat peste cap și au reușit fără probleme sa rezolve problema în timp. Echipa de asistenti de la oglinda a fost formata din doi tineri care s-au comportat foarte profesional având în vedere varsta lor .Au invitat lumea permanent sa facă poze și au avut răbdare cu fiecare invitat pana au reușit sa scoată poza perfecta.
Concluzie....Asa se procedează cand vrei sa crești un business , trebuie sa fii amabil si zâmbitor permanent ,nu numai când încasezi banii iar apoi Dumnezeu cu mila!(ca în cazul altor firme).
Vă mulțumesc pentru experiența avută cu dvs. și vă voi recomanda în continuare cu încredere!
Alin Petra
Alin Petra2 ani în urmă
Oameni faini, cu servicii la nivelul așteptărilor!
Oglinda dă un altfel de “mișto” evenimentului.
Am avut nuntă unde au fost prezenți o gașcă de copii, care s-au distrat maxim, nici restul invitaților nelăsându-se mai prejos.
Profesioniști!
Bravo!
Alina Munteanu
Alina Munteanu2 ani în urmă
Eveniment medical
In cadrul evenimentului medical am avut colaborare cu Oglinda magica. Toata lumea a fost foarte incantata si chiar a fost un loc de activare fain. Multumesc echipei, sunt super profesionisti si chiar mai mult decat atat, ajuta extra in cazul in care e nevoie. Multumesc si recomand din toata inima!
Radu Tanase
Radu Tanase2 ani în urmă
In spatele acestui business stau niște oameni extraordinari pentru care seriozitatea și profesionalismul sunt 2 caracteristici de baza. Colaborarea cu ei este o placere. Încă de la prima discuție pana la finalul colaborării toate lucrurile sunt clare și simple. Comunicarea cu ei se face rapid și eficient. Daca încă va gândiți dacă alegerea acestui element pentru petrecerea voastră este cea mai buna va spun încă de la început ca este, avantajele fiind multiple: pozele făcute de către invitați la oglinda vor fi o distracție suplimentara pentru ei, vor râde și vor lega discuții în preajma oglinzii și echipei din spatele ei creând un alt punct de atracție. Calitatea pozelor și al colajului final este foarte bună iar de produsul final va puteți bucura foarte mult timp după eveniment, va veți aduce aminte cu bucurie de fiecare data de toate momentele evenimentului când veți privi albumul final.
Locații recomandate