/Brasov/Fotograf

Magicos Studios - Agenție de Marketing și Publicitate 360°

Strada Aurel Vlaicu 76, Brașov 500178, România

Magicos Studios - Agenție de Marketing și Publicitate 360°
Fotograf
4.9
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ63+25 Brașov, România
+40 773 894 694
magicos.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Stefan
Mircea Stefan4 ani în urmă
Ma bucur ca am colaborat si continui sa colaborez cu Magicos! Oferă o gamă largă de servicii pentru promovarea afacerii precum: marketing, desgin grafic, design web, fotografie etc. Sunt o echipa de profesioniști cu adevărat, pe care o recomand din suflet!
Tulpan Andrei
Tulpan Andrei4 ani în urmă
Nu vreau să scriu 2 pagini, așa că o să încerc să-i caracterizez pe cei de la Magicos Studios intr-un singur cuvânt : super profesioniști.Bine....., sunt 2 cuvinte dar unul nu era îndeajuns cât să descrie experiența mea cu ei.Dacă aveți nevoie de grafică,foto-video, produse promoționale, cărți de vizită etc., nu ezitați să-i contactați, și pe deasupra și prețurile sunt super.
Simonte PoianaBrasov
Simonte PoianaBrasov2 ani în urmă
VILA NOASTRA ESTE MEREU OCUPATA! Multumim Magicos Studios pentru contributia echipei voastre inca de la inceput: ne-ati creat un logo minunat, fotografiile pe care le-ati facut corespund intru-totul cu realitatea, materialele video sunt super-convingatoare, iar materialele de signalistica sunt WOW! V-ati facut treaba excelent și nu putem decat sa ne bucuram de colaborarea cu echipa voastra!
Zen Market
Zen Market2 ani în urmă
In luna martie a acestui an am lansat proiectul ZenMarket si inca de la inceput agentia Magicos ne-a fost alaturi .
Magicos ne-a ajutat sa transpunem in realitate ceea ce era un proiect frumos si cel mai important ne-a ajutat sa depasim obirctivele trasate initial .
Recomandam agentia Magicos pentru promptitudine si seriozitate dar mai ales pentru proactivitate ( vor gasi intotdeauna solutii potrivite ).

Echipa ZenMarket.ro
Xpert Beauty
Xpert Beauty2 ani în urmă
Recomandam serviciile si produsele Magicos Studios, pentru profesionalismul, seriozitatea si creativitatea fara limite de care dau dovada in activitatea de zi cu zi. O echipa tanara, dinamica si proactiva cu un scop nobil: transpunerea intangibilului in arta, a imaginarului in concret si a asteptarilor in rezultate. Let the Magicos do there Magic!
Marsipo Prod Brasov
Marsipo Prod Brasov2 ani în urmă
Activam cu succes de peste 20 de ani pe piata, iar in momentul in care am avut nevoie de o prezenta solida in mediul online. Ne-am bucurat sa aflam ca pe plan local am gasit aceasta agentie. Am apelat cu incredere la ei iar realizarile au fost mult peste asteptarile noastre. Totul facut cu mare pasiune dar mai ales profesionalism. Suntem foarte multumiti atat magazinul online realizat in conformitate cu cerintele noastre, cat si de celelalte servicii, foto, video, grafica pentru noul catalog 2020. Rezultatele acestei tranzitii catre online se reflecta deja in cresterea vanzarilor. Multumim, Magicos Studios!
Alina Rauca
Alina Rauca2 ani în urmă
“But out of limitations comes creativity.” Debbie Allen

Recomand cu multă căldură Magicos Studio, un colectiv tânăr și creativ, cu o gândire "out of the box", care ne-a creat o frumoasă identitate vizuală! Am colaborat si vom continua să colaborăm cu acești oameni profesioniști și dedicați! Vă mulțumim!
Horatiu Horvat
Horatiu Horvat2 ani în urmă
Va multumesc pentru ajutor! Cu asistenta d-vostra am reusit sa-mi imbunatatesc marketing-ul astfel incat vanzarile mele au crescut.
Recomand Magicos pentru creativitatea si seriozitate lor.
Locații recomandate