/Dambovita/Florarie

The Flower Box Florarie Targoviste,Livrare Flori Targoviste,Buchete Mireasa,Aranjamente Florale

Strada Constantin Brâncoveanu nr 68C, Târgoviște 130120, România

The Flower Box Florarie Targoviste,Livrare Flori Targoviste,Buchete Mireasa,Aranjamente Florale
Florarie
4.9
67 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WCHV+XX Târgoviște, România
+40 733 134 004
theflowerboxatelier.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 8–19
Duminică: 9–17
Scrie o recenzie
Mădălina Balcan
Mădălina Balcan2 ani în urmă
Atenți la detalii și niște servicii de calitate, se observa și din poze. Superb, mă declar foarte mulțumită!
La mai multe! Faceți o treaba extraordinară! 🤍
Claudia Valentina Pintilie
Claudia Valentina Pintilie2 ani în urmă
Am avut nevoie de o soluție salvatoare, iar oamenii aceștia mi-au oferit-o, depasindu-mi așteptările în cel mai plăcut mod cu putință,!
Am comandat 2 aranjamente pentru cumnata mea, ai au venit de 2 ori în aceeași zi cu produse extraordinare și cu o atitudine pe care de puține ori o întâlnești în România.
Profesionalism, dedicație și mult bun simt!
Recomand cu încredere!
Ioana CIOCOIU
Ioana CIOCOIU2 ani în urmă
Mulțumesc frumos pentru buchetele impecabile primite!!!❤ Sunt speciale! Recomand cu drag serviciile acestei florării!
Liana Elena Irimia
Liana Elena Irimia2 ani în urmă
Am fost extrem de mulțumită de serviciile acestei florării, pe care le recomand cu căldură. S-au adaptat la nevoile mele cu multă promptitudine. Vă mulțumesc și vă doresc să aveți numai clienți la fel de mulțumiți ca mine!
AURA
AURA2 ani în urmă
Atunci cand îți faci meseria cu pasiune si drag 5* nu sunt îndeajuns! MULȚUMESC întregii echipe .. pentru cele mai superbe buchete, în mod special pentru cel de la cununie !!!🤍🤗 Vă recomand cu incredere și caldura pentru seriozitatea și produsele de calitate la cel mai înalt nivel!
Bogdan Andrei
Bogdan Andrei2 ani în urmă
In Târgoviște era nevoie de o florarie ca The Flower Box --- un loc unde nu mergi ca să iei un aranjment floral oarecare, ci locul in care mergi să iei ACEL aranjament floral care nu va fi uitat.
Tot ce am cumparat pana acum a rezistat foarte mult, florile fiind de cea mai buna calitate.
Un lucru demn de mentionat ar fi ca spre deosebire de o florarie normala unde dai banu și zici ce flori vrei, la The Flower Box primesti și consiliere cand decizi ce fel de buchet sau aranjament e mai potrivit, pentru ca Alex prefera să stea mai mult cu un client și să aiba un rezultat wow, decat un buchet oarecare.
Am avut curajul de a suna și comanda aranjamente fara să stiu ce vreau, lucru pe care nu l-as face in nicio alta florarie, și mergand pe mana lui Alex, care mereu mi-a depasit asteptarile și a venit cu un rezultat impresionant.
Clar recomand cu caldura acest loc unde primesti mai mult decat un buchet de flori, ci o experienta intr-adevaratul sens al cuvantului!
Andreea Stoica
Andreea Stoica2 ani în urmă
O echipă extraordinară care m-a ajutat sa fac cea mai minunata surpriză eveeeer !!!! Ma bucur ca v-am descoperit și cu ajutorul D-voastră am reușit sa fac cea mai tare surpriza făcută vreodată !! Aveți cele mai frumoase aranjamente si buchete de flori , încât le-ai cumpara pe toate , atât de greu este sa te decizi la unul singur !!! Dar cu ajutorul D-voastră am ales într-un final cel mai special si deosebit buchet de flori si cel mai frumos urs de plușșș!! Cum sa nu te topești ??? Nu ai cum .. sunteți minunați !!! Va mulțumesc pentru răbdare , promptitudine , implicare și seriozitate !! Sunteți cei mai buni și mai serioși !!! The beeeeestttttt!!!
Cosmina Voicu
Cosmina Voicu2 ani în urmă
Recomand cu drag! Oricând cu orice ocazie ,sunt cei mai buni ,profesioniști și iubitori de flori!
Locații recomandate