/Bucuresti/Florarie

Florăria Magnolia

ParkLake Shopping Center, Str. Liviu Rebreanu nr 4, București 031749, România

Florăria Magnolia
Florarie
4.5
62 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4CX+8R București, România
+40 753 126 929
magnolia.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Filomena brisc
Filomena brisc2 ani în urmă
Magazin mic si cochet, cu varietate largă de flori.
Ancuta-Elena Doroftei
Ancuta-Elena Doroftei2 ani în urmă
Foarte Profi domnișoara din Park Lake! A pregătit un buchet minunat!
Louisa oproiu
Louisa oproiu2 ani în urmă
Am comandat, ieri, 23 de trandafiri ,ptr fiica mea, in UK, Manchester. In afara de faptul ca, a fost o mica neintelegere cu ora de expediere, buchetul a ajuns. Este exact cum arata pe site. Superb!
Multumesc, Floraria Magnolia si scuze ptr tel date.
Louisa Oproiu
Ramona Iacob
Ramona Iacob2 ani în urmă
Multumesc mult pentru experienta minunata!
Florentina este o persoana cu adevarat pasionata de frumusetea si simbolistica florilor, m-a ajutat cu recomandari si pareri pentru doua aranjamente de masa si un buchet pentru cununia civila,care au fost foarte apreciate de catre toata lumea.
Recomand cu drag Magnolia-Park Lake!👍
Tibi G.
Tibi G.2 ani în urmă
Cam scumpi, ar putea exista oferte in care vasul sa fie inclus. Sa aiba mai multe “accesorii” pentru a pune pe buchetul de flori, ar putea oferi o reducere la achizitionarea mai multor produse. Angajatii ar trebui sa vina cu idei/propuneri la aranjarea unui buchet, si sa fie ceva mai maleabili.
Ada Popescu
Ada Popescu2 ani în urmă
O vanzatoare plictisita, a sters pamantul lasat de floare cu felicitarea pe care urma sa o puna in ghiveciul cu floare cumparat de mine. Nu a avut punga cu care sa pot duce floarea.
Servicii de 2 bani.
Pacat de florile frumoase..
Constantin Traistaru
Constantin Traistaru4 ani în urmă
Încă o experiență super plăcută din partea Florăriei Magnolia. Am făcut o comandă online pentru ziua de Valentine's Day, cu rugămintea în comentariu la check out, comanda sa fie livrată până în ora 09:00 (persoana respectivă pleca de la adresă după acea oră). Am plasat comanda cu 3 zile înainte dar anticipând ca va fi o zi foarte aglomerată pentru Ei, am sunat cu o seară înainte pe la ora 19:00 (știu, nu era cea mai indicată ora, atunci mi-am adus aminte): o domnișoară a răspuns foarte politicos și drăguț, și răspunzându-mi la întrebare mi-a confirmat că într-adevăr rugămintea mea pentru livrare până în ora 09:00 apare în plasarea comenzii, dar Ei nu cred că vor reuși livrarea la ora specificata, având în vedere volumul mare de comenzi. M-a asigurat că va trimite mesajul mai departe și că vor încerca să livreze comanda în timp. (Mi-am spus în gândul meu "e clar")...
Astăzi am primit confirmarea ca livrarea a fost făcută la 08:10. Din nou am avut o experiență super plăcută, iar calitatea florilor și produselor le consider la un nivel premium raportat la preț. Recomand cu drag și voi reveni pe viitor și cu alte comenzi.
Tiberiu Ardeleanu
Tiberiu Ardeleanu2 ani în urmă
Domnișoara de la florărie face niște buchete foarte frumoase. Mulțumesc 🙂
Locații recomandate