/Bucuresti/Florarie

Ok Flora Bucuresti

Calea Văcărești 302, Bl. 1C, Parter, București 040064, România

Ok Flora Bucuresti
Florarie
4.2
318 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C44C+P8 București, România
+40 758 400 400
okflora.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–21
Duminică: 9–21
Scrie o recenzie
Alexandru Stancu
Alexandru Stancu2 ani în urmă
Aplicatia functioneaza perfect. Comunicarea pana acum a fost de nota 10+. Aranjamentul floral arata impecabil. La telefon s-a prezentat ca fiind curier si nu a mentionat ca va livra flori (asa cum am citit in alte recenzii). Per total sunt multumit si recomand.
Laura Alexandra
Laura Alexandra2 ani în urmă
O echipa plina de profesionalism! Am comandat din Galati pentru Brasov si s-au miscat super rapid! Surpriza a iesit minunat datorita lor! Va multumesc mult de tot! Meritati toti banii!! ❤️❤️
LIVIU POP
LIVIU POP2 ani în urmă
Va felicit pentru alternativa cu tortul !!!!
Este excelent și la gust și la aspect !!!!
Surpriza a fost maxima și livrarea super - sunteți o echipa minunata
Va mulțumesc și mult succes și pentru mulți alții care aleg aceasta alternativa
Alina Elena Matei
Alina Elena Matei2 ani în urmă
Foarte multumita de ei,foarte amabili in orice moment sa ne explice orice indoiala despre comanda realizata,au ajuns cu cateva ore inainte de ora stabilita si buchetu de flori era impecabil!multumim frumos pt tot!acuma stim unde sa apelam cand vrem sa facem o surpiza placuta celor dragi!
Laura Georgescu
Laura Georgescu2 ani în urmă
Ii recomand cu drag pentru produsele lor de calitate, produse pe care nu le găsești pe alte site uri asemănătoare, precum și de gama variata de produse! Am comandat un vin bun, baloane și macarons, produse mixate perfect și unice intr-o comanda pe piața. Apoi am fost impresionata de flexibilitatea lor, de promptitudinea cu care mi au răspuns la solicitari. Mulțumesc OK Flora!
Рената Ханган
Рената Ханган2 ani în urmă
O florărie care tratează cu maximă atenție fiecare client. Rămâi super-impresionat după colaborarea cu ei. Echipa prietenoasă, flori fresh, livrări la timp și prețuri geniale! Mulțumim OkFlora și curierului Igor!
Gina Iordan
Gina Iordan2 ani în urmă
Am fost fizic la ei, flori foarte putine, vechi si scumpe. Am dat 150 lei pe un buchet iar cu o saptamana inainte luasem un buchet tot de 150 de lei de la Iris. Nicio urma de comparatie! Nu am avut alternativa de unde sa iau de accea am luat de aici insa nu o sa mai repet experienta. Nu am o poza a buchetului, insa nimic deosebit, ce gasesti la orice colt de strada.
Carmen Marinescu
Carmen Marinescu2 ani în urmă
Dezamagita! Pasati comenziile pentru provincie la tot felul de florarii, iar ce afisati pe site nu corespunde cu ce ajunge la destinatar! Se inlocuiesc florile prezentate in aranjamente cu altele mult mai ieftine!
Furt pe fata! Asa ca atentie ce comandati si ce ajunge la destinatar!
Locații recomandate