/Bucuresti/Florarie

Purple Flowers

Strada Tuzla 44, București 023832, România

Purple Flowers
Florarie
4.1
201 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F479+JW București, România
+40 755 138 138
purpleflowers.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Ivan Mirabela
Ivan Mirabela2 ani în urmă
In data de 1 ianuarie am gasit o oferta pe site care includea un ursulet de plus mare si un buchet de flori. In ziua livrarii promotia nu mai apare pe site, iar buchetul a fost livrat fara ursulet. Am sunat ulterior si mi s-a spus ca de fapt ursuletul nu era inclus si mi-au justificat prin prisma pretului, desi scria clar ca era oferta (20% discount) , acum oferta fiind scoasa pe site nu am cum sa probez ce scria in descriere. Mi se pare o practica foarte deceptive.
Larisa Szabo
Larisa Szabo2 ani în urmă
Chiar azi am fost la sediu dvs! E suuuperb😍 Atâtea flori frumoase pregătite cu atâta atenție și dragoste pentru clienți! Am rămas mută de uimire! Iar acest aranjament floral DIVIN pe care l-am comandat pentru artista mea preferata Alina Eremia, i-a placut enorm!😍♥️ Tot ce faceți e wow! E special! Perfect!!!👏⭐👑🔥 Vă mulțumesc din suflet că existați!🙏 Datorită vouă, visul meu pe care îl am de doi ani , a devenit realitate!😇🙏
Cuvintele sunt de prisos..
Vă iubesc!!!❤️❤️❤️
Recomand din tot sufletul acesta firmă minunată! Au o echipă specială, sunt foarte talentați!👏👏👏
The Best!!♥️♥️♥️
Andi
Andi2 ani în urmă
Atât de multă imaginație intr-un aranjament!!! Nu livrați doar flori, livrați emoții și bucurie! Multumesc ca m-ați ajutat sa fac pe cineva sa zâmbească astăzi!
Sanela Marcovici
Sanela Marcovici2 ani în urmă
Cadoul primit de la o prietena draga…… sfat: nu mai livrati in alte orase, avand in vedere conditiile termice si cele de transport nefavorabile, florile ajung in stare de degradare maxima si e tare pacat de ele……… oamenii raman dezamagiti…
Miruna Banciu
Miruna Banciu2 ani în urmă
Calitate execrabila. I-am contactat pentru reclamatii dupa livrare si nu s-au deranjat nici macar sa isi ceara scuze, pretextand ca daca florilor li se taie din codite si se pun in apa isi revin (in conditiile in care erau uscate si ofilite ca in poze).
Lidia Pavel
Lidia Pavel2 ani în urmă
Dezamagire totala..ce-am comandat si ce-am primit.Mi-ati spus sa va trimit pozele pe whats app sa vedeti,v-am trimis si atat...niciun rapsuns.Indiferent ca livrarea se facea in alt oras,au ajuns ofilite(ceea ce nu e problema mea,nu le puteti transporta in conditii bune ca ele sa ajunga asa cum arata-n poze,mai bine nu mai acceptati comenzi de genul) si in plus..unde e vasul de ceramica si aranjamentul comandat?si mai costa si 186 de lei.
Magdalena laita
Magdalena laita2 ani în urmă
Multumesc Purple Flowers pentru ajutor! Buchetul acesta superb a ajuns rapid la destinatie si a venit la pachet cu emotie si bucurie :) Recomand pentru seriozitate si calitate!
Adrian Pantazi
Adrian Pantazi2 ani în urmă
De 8 martie trimit o comanda cu un buchet de flori cu livrare pe 8 martie pana la ora 15. Platesc online si tot asteptam livrarea propriu zisa. A trecut ora 15 , chiar si ora 16, comanda neffind livrata. Trimit mailuri si mesaje apoi sa anuleze comanda si sa returneze banii , deoarece comanda nu s-a respectat. Pe 09 martie ne trezim cu coletul livrat ,desii curierul a spus clar ca ei au lucrat pe 8 martie pana la 22 seara insa ei nu au binevoit sa ia in calcul mesajele noastre de anulare comanda de pe data de 8 martie si nici nu s-au sinchisit sa ne anunte ceva la mailurile si mesajele noastre. In plus la telefoane nu a raspuns nimeni niciodata.
Locații recomandate