/Brasov/Firma de constructii

KM SYSTEMS - ELECTRA cartele / tag interfon

Strada Brândușelor 6, Brașov 500412, România

KM SYSTEMS - ELECTRA cartele / tag interfon
Firma de constructii
4
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ29+M9 Brașov, România
+40 268 326 012
kms.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Jakab
Maria Jakab2 ani în urmă
Personal foarte amabil ❤️ Revin cu plăcere!
Ionel Fazakas
Ionel Fazakas2 ani în urmă
Firma foarte serioasa. Am avut mai multe lucrări făcute de ei la casa mea. Ultima data mi-am pus un sistem de supraveghere la un preț accesibil și de calitate bună. Lucrarea s-a efectuat în perioada stabilita de comun acord ținând cont și de programul meu. Atât personalul de la birou cât și echipa tehnica au fost foarte amabili și profesioniști. Cu siguranță o sa mai apelez la serviciile oferite de aceasta firma.
Recomand.
Tudor dumitrescu1b
Tudor dumitrescu1b2 ani în urmă
Am plătit o instalare de interfon acum 2 luni, nici acum nu au venit sa îl monteze... Nu recomand!!! Neserioși total! Acum mai și mințiți. La fața locului era echipa de muncitori, pentru ca este șantier, nu cred ca trebuia sa fiu personal, din moment ce am achitat lucrarea! Rusineeee! Recomand tuturor sa va feriți de această firmă! Neserioși și mincinoși!
Marta Nagy
Marta Nagy2 ani în urmă
Recomand cu drag, am fost sa cumpăr cartele de interfon și am fost servita foarte repede. Cu siguranță mai revin și altădată.
Iza Salon
Iza Salon2 ani în urmă
Personal foarte amabil, montarea aparatului de aer condiționat s-a rezolvat foarte repede, s-a respectat programarea stabilită.
Luci Gog
Luci Gog2 ani în urmă
De evitat aceasta firma daca nu doriti sa va pierdeti banii, timpul si rabdarea! Scriu aceasta recenzie deoarece nu am gasit un alt mod de a intra in legatura cu dl director. Am instalat de mai bine de un an de zile un sistem wireless de alarma. De cand l-am instalat am avut probleme cu el. Au venit nenumarate echipe de constatare cu rezultate zero. A trecut un an de zile de cand am platit peste 5.000 Ron pt sistemul de alarma. In tot acest timp nu a functionat iar in momentul in care scriu aici, alarma este la dansii la reparat!
Nu stim cand e gata, nu stim ce are, nu stim daca o vom mai primi inapoi! Am platit 5000 Ron, a trecut un an de zile in care nu am beneficiat de ce am platit. Va mai trece un an, va iesi din garantie si totul va fi ok. Deci va las pe dvs sa trageti concluziile!
Mark Copony
Mark Copony2 ani în urmă
Mai bine nu faceti plati in avans. Daca nu pot sa repare sunt de vina locatarii, tehnicieni de la RDS sau de la lifturi ca au scurtcircuitat reteua de interfonie... Dupa raspuns puteti vedea si atitudine denigratoare a decidentilor de la KM Systems. Privilegio este cel mai modern bloc din Brasov avand centrala Viessmann, Lifturi Schindler, si generator Caterpillar si are toate avizele si mentenantele la zi si isi onoreaza toate contractele.
Jimmy richie
Jimmy richie2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, politicos si bine instruit
Locații recomandate