/Vrancea/Doctor

Spitalul Militar

Strada Cezar Bolliac 3-5, Focșani 620167, România

Spitalul Militar
Doctor
4.4
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5WR+P6 Focșani, România
+40 237 216 400
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Violeta Pirlea
Violeta Pirlea2 ani în urmă
Am fost în acest spital cu bunica mea în vârsta de 83 de ani la D.na Doctor Mihaela Huzum și am rămas plăcut surprinse deoarece D.na Doctor s-a comportat foarte frumos iar problema medicală a fost rezolvată. Nu avem cuvinte să ne exprimăm recunoștința față de acest OM minunat. Vă mulțumim D.na Doctor, să vă dea Dumnezeu multă sănătate și tot ce vă doriți!
Elena Minea
Elena Minea2 ani în urmă
Ieri dimineață am ajuns la UPU, spre surprinderea mea am gasit un colectiv de profesioniști empatici, care mi-am dat incredere in actul medical . Multumesc tuturor celor care mi-au acordat îngrijiri, m-au făcut să uit că sunt intr-un spital din România.
Maya Stanila
Maya Stanila2 ani în urmă
Domnul doctor Bucur Rares Cătălin ,pneumolog ,este un medic de excepție ,un profesionist in adevăratul sens al cuvântului !Un OM și un DOCTOR cum rar întâlnești in zilele noastre.
RESPECT ȘI ADMIRATIE DOMNULE DOCTOR BUCUR RAREȘ CĂTĂLIN !
Cu stima,
Stanila
Valentin Chira
Valentin Chira2 ani în urmă
Datorita administratiei, spitalul e o mare mizerie. In acest moment o parte din spital este in renovare si ca urmare a acestei situatii, pacientii internati nu au acces la dus. Astfel ca daca stau in spital mai multe zile, ajung pe masa de operatie de a dreptul jegosi. De asemenea nu exista site la ferestre, astfel ca pacientii trebuie sa se lupte cu muste si tantari. Higiena in saloane lasa de dorit. Probabil ca tovarasul comandant prea obisnuit cu militaria, isi imagineaza ca spitalul e undeva pe front. Eu ii transmit un simplu: Sa ti fie rusine nesimtitule!
Ion Red
Ion Red4 ani în urmă
Doctorul cardiolog GiurgeaTiberiu dorește programari doar la cabinetul din Spitalul militar Focșani. Telefonic nu se poate dar chiar dacă treci de barierele centralistei de serviciu, are alocată doar o anumită zi pentru programări. Vine ceva de genul programare pentru programări, iar după ora 09.00 se termină timpul alocat pentru acestea.
În aceste condiții trebuie să-ți programezi când te imbolnavesti.
Să vă fie rușine, nu este normal să nu poți face o programare telefonic și chiar dacă se întâmplă să se facă doar într-o anumită zi.
Transmisii Autoema
Transmisii Autoema4 ani în urmă
MULȚUMESC PENTRU PROFESIONALISMUL DE CARE A DAT DOVADA , DOAMNA DOCTOR - BUCUR MADALINA - ENDOCRINOLOG(spitalul județean Focșani) si DOMNUL DOCTOR - BUCUR RAREȘ - PNEUMOLOG (spitalul militar Focsani) ! MEDICII COMPETENȚI ȘI SENSIBILI CA DUMNEAVOASTRĂ SUNT ELITE ALE PROFESIEI MEDICALE!!!!! MA ÎNCLIN CU RECUNOȘTINȚĂ, RESPECT ȘI STIMA
TransmisiiAutoema
TransmisiiAutoema4 ani în urmă
Recomand cu drag pe domnul doctor pneumolog Bucur Rareș! Un profesionist, sociabil și de încredere.
Laurentiu Valentin
Laurentiu Valentin2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de medicii și asistentele spitalului. Tot respectul!
Locații recomandate