/Vrancea/Doctor

Dr. Maxim Gavriliță

Strada Zorilor 1, Focșani 620105, România

Doctor
4.7
14 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
M5QJ+PJ Focșani, România
+40 770 767 137
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–19
Marți: 15–19
Mirecuri: 15–19
Joi: 15–19
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela1 an în urmă
Recomand. Un om cu suflet și un profesionist. 👍👍👍
Adriana jugaru
Adriana jugaru2 ani în urmă
Medic excelent, persoana onestă și disponibilă cum puțini sunt în România. Am avut norocul ca fratele meu sa fie pe mâinile D-lui Doctor Gavriliță care încă de la început a știut sa ne explice caracterul de urgentă al tumorii, ne-a îndrumat în mod profesional și cu multa daruire. Fratele meu s-a tratat în Italia, dar totul a pornit de la Focsani, deci de la D-l Doctor Gavriliță. Când, speriată și disperata, l-am contactat din Roma, a fost imediat disponibil și ne-a trasat calea. Astăzi, rezultatele sunt bune și nu pot decât sa rostesc : MULȚUMIM OM BUN, MULȚUMIM MEDIC EXCELENT!
Mocanu30
Mocanu302 ani în urmă
Programat la cabinet, venit din provincie, primit mesaj ca dl dr a plecat de la cabinet.

Am cerut adresa dimineata, ati spus strada. La ora 13,16 am fost informat ca ati plecat de la cabinet. Programarea era la ora 15,30.
Programarea initiala era facuta cu 3-4 zile inainte.
Ideea e ca, problemele nu asteapta si nu am putut apela la alt medic.
Dumitru Panaite
Dumitru Panaite2 ani în urmă
Va multumesc din suflet domnule doctor si imi cer scuze pacienților dvs.pe care i-ati avut programați joi ,23 septembrie, ca ati pus accent in primul rand pe urgenta la
care am fost supus.Plin de vie recunoștință va închin toate zilele mele si ma rog cum as putea sa va multumesc pentru ca in aceste zile de suferința mi-ati aratat semne de bunătate si îngrijire.Primiti va rog deosebitul meu respect!
Laura Elena Draghiea
Laura Elena Draghiea2 ani în urmă
Un medic de un profesionalism desavarsit,dedicat trup si suflet actului medical.Multumim pentru eforturile pe care le depuneti in calitatea actului medical!Un OM pentru oameni!
Gianina Alina Broasca
Gianina Alina Broasca2 ani în urmă
Foarte profesionist, atent la detalii si la ansamblu, face corelatiile necesare, la curent cu tot ce misca in medicina, autoperfectionarea pentru el nu este o vorba goala, civilizat si respectuos fata de pacient.Mulțumesc!
Andrei Cătălin Mardari
Andrei Cătălin Mardari2 ani în urmă
Mulțumiri domnului doctor Gavrilita. Un doctor de elită cu o pasiune și pricepere desăvârșită. Spor in continuare.
Madalin Graniceru
Madalin Graniceru2 ani în urmă
Un doctor de elita! Este empatic cu pacientul, sufletist, intr-un cuvant profesionist! Suntem mandri sa avem in judet un asa medic de renume! Pe domnul doctor personal il vad ca pe un inger, mi-a salvat bunica. Efectiv, a reusit sa aduca medicina din vest in judetul nostru. Recomand cu toata increderea si din tot sufletul!
Marius Iconaru
Marius Iconaru2 ani în urmă
Un medic de o calitate umana remarcabila. Delicat, interactioneaza cu pacientul in asa fel incat acesta sa se relaxeze fara a se neglija partea medicala, este atent la sensibilitatile acestuia. Din punct de vedere medical, prin modul de a se comporta, se recunoaste genul de medic care a trecut si prin alte scoli ( nu doar prin cele din Romania), se imbina armonios scoala romaneasca de calitate cu o alt tip de scoala ( cea de afara) rezultand un act medical de calitate in care se are in vedere grija fata de pacient si nevoile acestuia. Ma bucur ca am facut aceasta alegere - desi este prima data cand am apelat la serviciile medicale ale Domnului Doctor. Cu respect
Locații recomandate