/Vrancea/Doctor

DOCTOR GSM -REPARATII TELEFOANE MOBILE SI DEVICE-URI ELECTRONICE/ MAGAZIN ACCESORII GSM

Bulevardul Unirii 48, Focșani 620015, România

DOCTOR GSM -REPARATII TELEFOANE MOBILE SI DEVICE-URI ELECTRONICE/ MAGAZIN ACCESORII GSM
Doctor
3.9
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M5XM+G6 Focșani, România
+40 377 101 404
doctorgsm.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gj Cosmin
Gj Cosmin2 ani în urmă
Niște cotețari! Am avut un laptop la curatare de praf si cand am ajuns acasa am observat ca zornaie, au uitat sa puna 2 șuruburi dintre care unul de la HDD, nu mai zic ca laptopul e zgariat si am mai gasit in interior si un fragment de plastic rupt. Dai 1000 de euro pe laptop si ti l repara un dorel..
Colios cosmin
Colios cosmin2 ani în urmă
Am fost de 2 ori acolo o data sa îmi schimb ecranul la un smartphone ,și o data sa îmi pună protecție la smartphoneul pe care îl am în prezent.De fiecare data au făcut treaba bună
Marius Istrate
Marius Istrate2 ani în urmă
Problema telefonului s-a rezolvat in timp record!
Stefan Grigore
Stefan Grigore2 ani în urmă
Am avut o problema cu o banda de comunicare la o piesa si baietii de la DoctorGSM mi-au rezolvat-o foarte rapid ! Multumesc !
Nicoleta Mazilu
Nicoleta Mazilu2 ani în urmă
Recomand serviciile lor. Am avut zero sperante ca se mai poate salva telefonul meu, insa echipa de service a fost stalucita.
Rascu Raul
Rascu Raul4 ani în urmă
Nu recomand absolut deloc! Baietii de acolo umbla mai mult pe combinatii . Am avut o experienta foarte neplacuta cu ei. Am cumparat de la ei un Samsung S8 plus la un pret destul de mare in comparatie cu pretul pietei , cand mi-au vandut telefonul , acesta nu era resetat si continea toate datele si conturile fostului propietar, nu mi s-a dat bon fiscal, ci doar o hartiuța care tinea loc de garantie. La circa o luna a crapat placa de baza a telefonului, l-am dus la garantie ,si de aici a inceput calvarul, dezinteres total , la un moment dat mi-au pierdut telefonul , dupa circa o luna de zile dupa ce i-am amenintat ca ii voi da in judecata si voi sesiza ANAF-UL si Protectia Consumatorului ,mi-au gasit telefonul si au spus ca se vor ocupa de el. Intr-un final dupa zeci de telefoane date si plimbari pana la service au reusit sa il repare. Dupa reparatie nu mi s-a mai dat garantie pentru placa de baza care a fost reparata sau inlocuita, teoretic nici nu mi-au spus ce au facut in el. Service de cartier , angajati iresponsabili. Acord o stea pentru ca nu exista etalonul 0 stele !
Gheorghe Manea
Gheorghe Manea2 ani în urmă
Echipa foarte amabila. Am fost cu o piesa ce avea banda de comunicare intrerupta si tehnicianul a rezolvat problema in 5 minute pentru o suma modica. Recomand cu caldura serviciile lor.
RoCk StaR
RoCk StaR2 ani în urmă
Niște ratați
Am fost să repar display-ul și mi.au spus că nu au încă pe stoc și că în cateva zile va fi gata, m.am dus după 3 zile deoarece nu mă mai sunau și mi s.a spus că trebuie să dau garanție jumătate din suma (la început nu s.a cerut nimic)
Abia apoi a fost ok si telefonul gata în 3 zile, dar după o luna s.a dezlipit ecranul
Nu recomand!
Locații recomandate