/Timis/Doctor

Cabinet cardiologie dr. Cioringa Viviana

Strada Mareşal Alexandru Averescu 33, Timișoara 300766, România

Cabinet cardiologie dr. Cioringa Viviana
Doctor
4.3
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6JH+WP Timișoara, România
+40 733 777 866
ghidulmedical.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Flav Fla
Flav Fla2 ani în urmă
Profesionalism,amabilitate,un cabinet foarte bine pus la punct și curat,plus ca la intrare ești întâmpinat de asistenta care e o drăguță😊.Cât timp am stat în sala de așteptare se comporta foarte civilizat și răbdător în special cu persoanele mai în vârstă.
Andra Becheru
Andra Becheru3 ani în urmă
Am fost foarte mulțumită de consultație. Recomand cu încredere acest cabinet. Doamna doctor este o persoană excepțională.
Gabriela Marcov
Gabriela Marcov4 ani în urmă
Un cabinet cum in multa parte nu se gaseste , gasesti empatie , profesionaloism si multa incredere.Un medic cum multi nu sunt, am avut o problema destul de serioasa si numai doamna doctor a gasit rezolvarea .
Recomnad Cab. Dr.Viviana Cioringa cu mare drag , va mutumesc doamna doctor pentru tot .
Alexandra Ionici
Alexandra Ionici2 ani în urmă
Am fost multumita de serviciile oferite. Atat doamna doctor cat si doamna asistenta s-au comportat exemplar. Recomand!
Vlad cornel
Vlad cornel2 ani în urmă
NU RECOMAND!!!!
Total lipsita de profesionalism. Programarile nu se respecta absolut deloc, chiar daca ai programare trebuie sa stai la rand........total necivilizat!
Ca sa nu mai spun ca mi-a pus si un diagnostic incorect pentru care mi-au fost prescrise medicamente.......iar ulterior, consultand alti doi medici cardiologi, diagnosticul a fost infirmat.
Menyar monica
Menyar monica2 ani în urmă
Dna doctor este in primul rand un om cald , rabdator , este amabila cu toata lumea si dedicata problemelor pacientului. Da dovada de profesionalism si dispusa pentru a ajuta pe cei care o solicita. O recomand 100 % !!!
E&G Codm
E&G Codm2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de serviciile doamnei doctor, totul se desfășoară într-un cabinet modern,curat și la cel mai înalt profesionalism.Doamna doctor oferă cu multă căldură și sfaturi de prevenție a bolilor cardiovasculare .Sunt pacient de 4 ani ,si mereu sunt întâmpinat cu zâmbete si multă atenție.Mulțumim că ne faceți inima mai tânără si sănătoasă D-na Viviana!
Mariana Trandafir
Mariana Trandafir2 ani în urmă
Un medic si un om extraordinar , m-a ascultat cu multa rabdare , mi -a pus diagnosticul corect , ma simt foarte bine , sunt pacienta doamnei doctor de foarte multi ani si sint foarte multumita !
Locații recomandate