/Timis/Doctor

Baby Gyn

Strada Mareşal Alexandru Averescu 88, Timișoara 300425, România

Baby Gyn
Doctor
4.1
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6JM+M6 Timișoara, România
+40 256 225 522
ghidulmedical.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
SR
SR2 ani în urmă
O mizera de asistenta și o mizera de doctorița. Nu citesc analizele, îți zic ca totul e ok chiar dacă nu e, pentru femeile gravide, va zic ca fatul este mai mare decât pare și ca posibil sa fie băiat, ca se dezvolta bine. NU RECOMAND. Daca totuși ați ajuns la ea, mergeți cât mai repede la alt medic și refaceți toate analizele, puteți avea probleme grave din cauza nesimțirii lor.
Clau
Clau4 ani în urmă
Suntem super mulțumiți de cum au decurs cele 9 luni de sarcina ,alaturi de Doamna Doctor Olivera Iordache , un om de milioane ,o atenție si un profesionalism extraordinar ,ne-a facut sa ne simtit ca acasa la dânsa in cabinet, o atmosfera foarte familială,Doamna Asistenta Olga foarte de treaba ,profesionistă, simpatica ,ne suna, se intereseaza de copil chiar si dupa nastere! Soția mea a nascut normal ,fara nici o complicație, la 39 de saptamani ! Tot ce inseamna Baby Gyn ,este un dar de la Dumnezeu ,cu îngeri cu chip de oameni ! Dumnezeu sa binecuvânteze pe Doamna Olivera si pe Doamna Olga !
Ionut Cosmin
Ionut Cosmin4 ani în urmă
Soția a născut cu dânsa,ne chema in fiecare saptamana la control in ultimul trimestru,la fiecare consultație plăteam 200 de lei.A fost indusă sarcina soției pentru ca trebuia sa plece in concediu si na probabil nu mai avea bani de vacanta,desii copilul avea 39 de saptamani nu 41 cum spunea dânsa ca este peste limita si trebuie sa nasca urgent.A stat 3 zile în spital până sa-i inducă sarcina,cu niste dureri groaznice până a leșinat,după ce a născut probabil nu a fost destula șpaga ca nici macar nu a venit să vadă cum se simte copilul si sotia.Nu recomand hapsana de bani.
Sorin Contra
Sorin Contra6 ani în urmă
Olivera Iordache a monitorizat sarcina sotiei pe final, dar a facut-o superficial. Consulturile durau foarte putin, si doamna doctor nu a identificat o mare problema, hipertensiunea arteriala, desi sotia se tot plangea de edeme. Din aceasta cauza s-a ajuns la eclampsie, nastere prematura, mama si copilul au fost la un pas de moarte si bebe a ramas cu probleme neurologice din cauza suferintei de la nastere.Nu recomandam! In mod normal HTA descoperita la timp se tine sub control cu tratament si monitorizare!
Cepău Cristian Daniel
Cepău Cristian Daniel6 ani în urmă
Soţia mea a născut toţi cei trei băieţi ai mei cu ajutorul doamnei doctor Olivera Iordache, fără cezariană şi fără alte complicaţii. Acum suntem la al patrulea și tot la doamna doctor ne-am programat. Trebuie să nu uităm că doctorii sunt și ei oameni ca și noi supuşi greşelilor, de aceea toată credința si toată speranţa trebuie să ni le punem in Dumnezeu, doar El ne poate binecuvanta pe noi, pe copii noștri și pe doctori. Slăvit să-I fie numele Lui in veci. Amin.
Gherti Stefaniga
Gherti Stefaniga2 ani în urmă
Din pacate nu merita nici macar o stea...trist ca o astfel de persoana este lasata sa practice medicina.
Scriu aceasta recenzie in speranta ca va fi folositoare cuiva, daca am fi fost atentionati dinainte, macar printr-o recenzie, poate aveam o sansa....
Doctorita Olivera Iordache a luat-o in evidenta pe nora mea din a doua luna de sarcina. Evidenta , intre ghilimele spus fiindca aceasta se rezuma la o vizita lunara , incasarea taxei bineanteles si...cam atat . Aaa...sa nu uit, fiecare vizita se incheia cu reamintirea ca banuieste o sarcina cu fat mare ceea ce implica o nastere prin cezariana ( banuiesc ca inca o taxa grasa incasata extra).
Luni s-a mers la controlul lunar stabilit, control ce a dirat 5 minute si in care s-a reamintit ca sigur va fi nevoie de cezariana, sa nu * isi dea mama duhul * . Doar la asta s-a rezumat asa zisul control medical. Dupa doua zile , respectiv miercuri seara , mama gravida a ajuns de urgenta la spital, cu hemoragie severa, fiind necesara efectuarea operatiei de cezariana in a 6 a luna de sarcina...
In acea seara bineanteles ca doctorita nici nu s-a deranjat sa raspunda macar la telefon ....Azi am reusit sa iau legatura cu ea, in incercarea de a-i explica cele intamplate si ma felicita de zor pentru nastere...rasul plansul...Am impresia ca nici macar nu avea habar cine ii este pacienta daca la un moment dat m-a intrebat daca aceasta este cunoscuta ca o persoana cu probleme de tensiune arteriala....medic curant, care se presupune ca a monitorizat sarcina 5 luni de zile, ma intreaba pe mine in al 12 - lea ceas astfel de aspecte....
Regret nespus ca am avut nesansa sa picam pe mana unei astfel de persoane care, cu o seninatate inimaginabila pune in pericol atat viata mamelor cat si a pruncilor...
Ludovic Kind
Ludovic Kind2 ani în urmă
Soția mea a fost la Doamna doctor și nu sia dat interesu deloc. Am aflat de-abia la 5luni jumate ca avem un copil cu trisomia 18 deși și la dublu test a ieșit ca este suspecta și dumneaei a zis ca totul e în regula. Nu o recomand nici o steluța nu merita.
Raluca Popa
Raluca Popa2 ani în urmă
Zero interes din partea domnului doctor, sa iese banul 🤦‍♀️sa ți facă eco 2 min și gata, când normal e măcar 15 min, am mers sa nasc cu alt doctor din cauza nesiguranței oferite , în ultima luna nici nu te baga în seama, totul ii perfect 😅si când m am dus la alt doctor, am descoperit foarte multe 😪.
Locații recomandate