/Timis/Doctor

Dr. Elena Sirbu Reumatolog Timisoara

Bulevardul Victor Babeș 21, Timișoara 300594, România

Dr. Elena Sirbu Reumatolog Timisoara
Doctor
5
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6WM+29 Timișoara, România
+40 744 177 851
doctorelenasirbu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Doina Cosuleanu
Doina Cosuleanu2 ani în urmă
Servicii de foarte bună calitate, profesionalism, te simti in cabinetul doamnei doctor ,relaxat, te ascultă cu multă răbdare ,este medicul la care iti dorești să revii.
Medeleanu horia
Medeleanu horia2 ani în urmă
Multumesc doamna doctor Sarbu Elena pentru delicatetea si profesionalismul cu care m-ati tratat.Recomand acest cabinet celor suferinzi de reumatism,pentru calitatea serviciilor si seriozitate.
Lenu Lenuta
Lenu Lenuta2 ani în urmă
Bună ziua vreau sa mulțumesc doamnei dr Sărbu Elena penteu tot ce face și felul cum se comportă cu pacienți am plans de dureri și am plecat razand din cabinet are maini de aur vă mulțumesc
Daniela Has
Daniela Has2 ani în urmă
Un cabinet medical în care găsești profesionalism, dedicare, răbdare, empatie, și un medic de excepție, conf. dr. Elena Sîrbu, despre care intuiești de la prima întâlnire, că își respectă profesia și, deopotrivă, pacienții. Recomand cu încredere.
Mihaela Pascal
Mihaela Pascal2 ani în urmă
Un medic deosebit care stie sa asculte problemele pacienților si care stie apoi sa gaseasca solutia. O adevarata profesionistă!
Vig lavinia
Vig lavinia2 ani în urmă
Un medic care stie sa asculte problemele pacienților iar apoi gaseste soluția. Un medic deosebit, un om deosebit.Multumesc pentru felul în care ați tratat-o pe mama mea!
Simona Rosu
Simona Rosu2 ani în urmă
Doamna dr. Elena Sirbu e o profesionistă, asa cum mi-a fost recomandată. O doamnă caldă, primitoare, are răbdare cu pacienții, caută și oferă soluții pentru pacienți ținând cont de toate afecțiunile sau bolile asociate, iar tratamentele propuse sunt dintre cele mai actuale. E un medic care e la curent cu ultimele cercetări în domeniu.Recomand cu încredere!
Dan Sorescu
Dan Sorescu2 ani în urmă
Un medic la care vii cu plăcere, chiar dacă ești suferind. Am rămas plăcut surprins de atitudinea doamnei doctor. Recomand!
Locații recomandate