/Timis/Doctor

Alpha Clinics

Strada Francesco Griselini 1, Timișoara 305500, România

Alpha Clinics
Doctor
4.9
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64J+H8 Timișoara, România
+40 356 007 878
alpha-clinics.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–19
Marți: 10–19
Mirecuri: 10–19
Joi: 10–19
Vineri: 10–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dedi Dedi
Dedi Dedi2 ani în urmă
O experienta minunata! O doamna doctor atat de implicata si care are raspunsuri la toate intrebarile👏
Andra Soimu
Andra Soimu2 ani în urmă
Nu recomand! Setata doar pe bani
Shidonaki
Shidonaki2 ani în urmă
Amabilitate și profesionalism. Programarile sunt respectate, iar doamna dr. Ardelean este un specialist in domeniu. Recomand cu încredere.
Suzana suzana
Suzana suzana4 ani în urmă
Andreea craciun
Andreea craciun7 ani în urmă
Centrul Medical de Obstetrica și Ginecologie Alpha Clinics merita mai mult de 5 stele pentru profesionalism. Am nascut de doua ori, natural cu domnul doctor Catalin Ardelean. Il recomand pentru profesionalism, atentie la detalii privind evolutia sarcinii, rabdarea si modul clar si explicit de a raspunde la orice intrebari. Am ajuns pacienta dansului la recomandarea doamnei doctor Roxana Ardelean care la vremea respectiva nu asista la nasteri. Sunt o echipa tanara care participa la congrese de specialitate si sunt la curent cu noutati privind tratamente profesioniste, de calitate, si programe de profilaxie. Ii recomand din tot sufletul.
Elena Marcu
Elena Marcu2 ani în urmă
Domnul doctor e o minune de om. Mi-a explicat tot ce era de explicat, am ovare polichistice si in trecut mi s-a recomandat sa iau anticonceptionale de la care mi-a fost f rau. Domnul doctor a zis ca ovarele mele "polichistice" defapt se incadreaza in categoria de fiziologic, adica sunt normale! Mi-a recomandat niste pastilute naturiste(care mi-au mai reglat ciclul) si m-a asigurat ca sunt perfect normala si sanatoasa.
Adelina Slovac
Adelina Slovac2 ani în urmă
5 stele pentru amabilitatea și profesionalismul de care dă dovadă întregul personal. Doamna dr. Ardelean este foarte răbdătoare și atentă cu pacienții. Recomand cu încredere.
Lucretia Făget
Lucretia Făget2 ani în urmă
5 stele cu plus..... Eu am fost la doamna doctor Ardelean..... Deci profesionalism de la d-ra care îți răspunde la telefon ptr programari și doamna doctor care îți explica calm, cu răbdare...... Felicitări! Preturi accesibile și servicii ireproșabile și de calitate....
Locații recomandate