/Timis/Doctor

Policlinica Darimedic

Sânandrei 307375, România

Policlinica Darimedic
Doctor
4.3
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
V549+7X Sânandrei, România
+40 256 380 703
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cristocea Gaby
Cristocea Gaby2 ani în urmă
Oameni de înaltă calitate, călduroși și primitori.
Carmen Trifas
Carmen Trifas2 ani în urmă
Conditii foarte bune si o doctorita excelent de bine calificata pe secția de cardiologie.
Alina nistor
Alina nistor3 ani în urmă
Recomand cu încredere, profesioniști, sufletiști ,oameni de calitate , de mare ajutor pentru problemele fiecăruia ,mai mult decât atât nimeni din clinică nu ia bani sau alte foloase materiale, cu bilet de trimitere nu se plătește nimic, multe investigaii, poate o mica parte, apelați cu încredere, sănătate multă tuturor, exista și astfel de clinici, în Timișoara eu nu am găsit , eu sunt ffff mulțumită !
Mihai Morar
Mihai Morar3 ani în urmă
Au medic cardiolog bun și alte ramuri oftă,ORL,..Percarea lăsa de dorit.
Sandu gabriela
Sandu gabriela4 ani în urmă
Foarte mulțumită pt felul uman prin care esti tratat , se vorbește de la om la om si pt acest fapt, pe jumătate te vindeci doar datorită acestui fapt !
Sandu-cristian onica
Sandu-cristian onica2 ani în urmă
Azi (03.02.2022) am avut o programare la dermatologie la ora 14:00. Pe la 14:05 a venit o doamna si m-a intrebat daca sunt cu trimitere sau "pe bani". Pe la 14:10 a venit o alta doamna si a intrat direct in cabinet. Au inceput o discutie relaxanta si hilara. La 14:25 inca nu au terminat discutia, eu plecand pentru ca mai aveam si alte probleme. Da-i in mama lor de pacienti, ca doar au timp...
Delia Danos
Delia Danos2 ani în urmă
Mi-am luat astazi o trimitere de la medicul de famile pentru oftalmologie, care intamplator se afla la o usa distanta de cabinetul oftalmologic din policlinica Darimed. Am aflat ca doamna doctor consulta doar o data pe saptamana si tot intamplator era chiar astazi. M-am asezat pe scaun si mi-am asteptat randul, pe usa cabinetului nu era nimic afisat in legătură cu programul de lucru sau ceva referitor la programari. Am intrat la rand si cand a auzit de trimitere mi-a spus ca trebuie sa il consulte pe domnul care venise dupa mine pentru ca era programat. Mi-am cerut scuze ca nu stiam ca dl. are programare si in timp ce ieseam din cabinet, i-am spus ca nu stiam ca trebuie sa fac o programare. Mi-a raspuns pe un ton acid ca toata lumea are programare dar nu mi-a spus ca nu ma consulta. M-am asezat din nou sperand ca daca nu mai vine nimeni, ma va consulta. Nu a mai venit nimeni, in schimb a venit o asistenta, probabil chemata de doamna doctor care mi-a spus ca daca nu platesc consultatia, trebuie sa ma programez . M-as fi programat cu drag dar cu asemenea atitudine, mi-e greu sa am incredere intr-un medic care alearga dupa bani.
ONICA GEORGIANA
ONICA GEORGIANA2 ani în urmă
După ce că a ajuns cu întârziere,doamna de la dermatologie s-a pus și la povești.Programarea a fost la ora 14 și la 14:25 soțul încă nu intrase.Am plecat pentru că aveam altă programare.
Locații recomandate