/Timis/Doctor

Cabinet Medical Dr. Avram

In incinta Centrului Medical Cardioprevent, Calea Dorobanților 3, Timișoara 300134, România

Cabinet Medical Dr. Avram
Doctor
5
41 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q765+PX Timișoara, România
+40 356 421 367
dravram.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 11–19
Mirecuri: 9–17
Joi: 11–19
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Plesa
Diana Plesa2 ani în urmă
Am făcut o infiltrație intra articulara , in 2018 ,rezultatul a apărut la,vreo 24h, si a ținut 2 ani...a costat 90 lei... Super...
Ar fi bine ,sa implementeze, sa se poata face programarea ONLINE..
Mariana matica
Mariana matica5 ani în urmă
Un medic dedicat pe care îl recomand pentru profesionalism, punctualitate și optimism. Pe lângă pregătirea în plan profesional, am apreciat foarte mult răbdarea de care a dat dovadă în explicațiile referitoare la afecțiunile suferite.
CosminStrava
CosminStrava6 ani în urmă
Domnul Dr. Avram ofera respect, calitate in servicii si speranta. De cele mai multe ori pacientul pleaca cu zambetul pe buze sperand ca starea de sanatate se va imbunatatii. Acest lucru se datoreaza atitudinii pozitive a dl-ului doctor dar si din explicatile si variantele de tratament oferite .
Catalina Armanca ANCUTA
Catalina Armanca ANCUTA2 ani în urmă
Dl. Dr. Claudiu Avram este un foarte bun profesionist: investighează cu atenție, relaționează cu pacientul intr-un mod plăcut, simplu, foarte cordial şi răbdător; tratamentul a avut efectul scontat - rapid şi de durată, infiltrația a fost realizată cu multă grijă şi aproape fãră să o simt "Doctorul mâini de aur" - cum i-am şi spus; a formulat explicații amănunțite şi referințe pentru consolidarea efectului tratamentului. Recomand cu încredere.
Soare Aurel
Soare Aurel2 ani în urmă
La superlativ prestația d.lui Prof Univ.dr.Claudiu Avram ! După îndelungi căutări fără rezultat pe la alte clinici private, la domnia sa am găsit răspuns si rezolvare pentru toate problemele reumatologice de care suferă soția mea. Marele nostru regret este acela ca am ajuns la domnia sa ceva cam târziu.... Un doctor adevărat, un om in adevăratul sens al cuvântului.
E foarte important ca acum , când vedem cu toții ce se întâmplă in spitalele noastre , sa identificam asemenea specialiști devotați.
Felicitări !
Silviu M
Silviu M2 ani în urmă
Dr Avram dă dovada de profesionalism rar întâlnit. Răspunde cu răbdare la orice întrebare medicală legat de cazul curent. Recomand cu incredere un consult in cazul unor probleme din zona reumatologie .
Programarea trebuie facuta din timp, iar in anumite zile e posibil o decalare a programului.

Am efectuat o procedură de reducere a unei calcificari tendon mâna stanga prin procedeul de needling. După recuperare(fizio), mobilitatatea mâinii a revenit la normal.
Matei Alexandru Coltoiu
Matei Alexandru Coltoiu2 ani în urmă
Nu este normal ca la telefon să îți spună încontinuu robotul să aștepți când centrul este închis. Totuși, sunt bolnav, nu pot să umblu anapoda prin oraș.

Edit: între timp nu am mai avut problema asta, medicul este bun, cel puțin nu este doar un "dealer de medicamente", pe mine medicamentele m-au pus la pământ.
M-a trimis la un medic bun și până la urmă merg înainte.
Maria Rusu
Maria Rusu2 ani în urmă
Un medic cum rar îți este dat să întâlnești! Spune medicului problemele tale de sănătate și îți va călăuzi pașii.Este o binecuvântare!
Locații recomandate