/Timis/Doctor

Metabolic Balance Nutritie Timisoara Dr. Catalin Amza

Timisoara, Piața Ionel I. C. Brătianu nr 2

Metabolic Balance Nutritie Timisoara Dr. Catalin Amza
Doctor
5
2 recenzii
2 comentarii
Indicații de orientare
Q65J+3P Timișoara, România
0720188616
idealhealth.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Plan nutritional personalizat, bazat pe analize de laborator, istoric medical, alergii sau intolerante Dr. Catalin Amza Metabolic Balance Timisoara # Metabolic Balance Timisoara Nutritie Dr. Catalin Amza - plan de nutritie individualizat, plan de slabit si nu dieta comuna bazat pe analize de laborator, istoric medical, alergii/intolerante este dezvoltat in Germania in urma a 25 de ani de cercetari in domeniul medical si al alimentelor. # Metabolic Balance este un plan de nutritie si cuprinde 4 faze distincte si detaliate la care se adauga o lista individuala de alimente recomandata si gramaj, chiar si o lista de cumparaturi, nume propuneri de mese cat si consiliere unu la unu. Pe scurt: metabolism echilibrat mancand sanatos
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alberta226 zile în urmă
Cu ajutorul d-lui doctor Catalin Amza am depasit praguri pe care incetasem sa cred ca le pot depasi. Un om empatic si totodata profesionist, A reusit ca planul alimentar Metabolic Balance sa mi se potriveasca manusa. Mi-am recapatat energia si increderea si am scapat de cele 32 de kilograme pe care nu mi le doream. Il recomand cu fiecare ocazie. Mii de multumiri!!
Georgiana1 an în urmă
Am fost plăcut impresionată de dedicarea și promptitudinea dumneavostra de felul cum v-ati ocupat de mine si de planul meu nutrițional. Mi -ați înțeles nevoile si mi-ați răspuns la toate întrebările .
Mulțumesc pentru susținere! Recomand!
Locații recomandate