/Timis/Doctor

Algomed

Str. Blaga Lucian, 4, Timisoara, Timis, 300002, Timișoara, România

Algomed
Doctor
2.7
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q63H+R2 Timișoara, România
+40 256 433 531
algomed-timisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihnea Iordache
Mihnea Iordache2 ani în urmă
Foarte multumit! Profesionalitate si devotament!
Tomuţă Daniel
Tomuţă Daniel4 ani în urmă
O dezorganizare si o lipsa de profesionalism totala. Am fost chemati la ora 14 si pana la ora 17 am asteptat. Pacientul este diabetic si nu mancase de mai mult de 24 de ore. Nu se tine cont de pacient, cand am intrebat cat mai avem de asteptat intrebarea a fost daca am platit, se pare ca este singurul lucru important pentru clinica... Dezgustator... nu recomand nici macar in conditii de urgenta
Mircea stoianovici
Mircea stoianovici5 ani în urmă
Am fost pacient aici. Recomand cu incredere! Medicii sunt foarte profesioniști și punctuali!
Multumesc pe aceasta cale.
Andrada Balteanu
Andrada Balteanu6 ani în urmă
Am fost programată la ora 18:15 pentru o gastroscopie dar aceasta a fost făcută de abia la os 21:00 după multe insistențe, pentru că îmi era rău de la cat a trebuit să stau fără mâncare sau apă. O dată ajunsă în sală doctorul Goldiș a încercat de 2 ori fără succes să efectueze gastroscopia fără o anestezie locală, așa cum mi s-a spus că de va face. De abia după ce mi s-a făcut rău și l-am întrebat de anestezie, acesta, foarte mirat că am nevoie de așa ceva, mi-a aplicat un spray cu lidocaina pentru a putea face gastroscopia.
Nu mi-a plăcut experiența și nu aș mai reveni nici dacă mi-ar trebui. Nu te bagă nimeni în seamă, sunt băgați la consultație înaintea ta oameni fără programare sau cu programe după tine, nu ți se explica de ce se întârzie, nu ți se spune cât mai durează și te tratează doar ca pe un obiect, nu un om.
Zanfirescu Emanuel
Zanfirescu Emanuel6 ani în urmă
Cei mai neseriosi oameni... Daca stii ca nu esti capabil sa te tii de o programare, atunci nu programa decat atat cat esti in stare sa faci in ziua respectiva..
Nu recomand aceasta clinica !!!
Va face o programare la o ora si va ia dupa 3.... Si mai dai si bani ca sa stai la mila lor....
Maria Constantin
Maria Constantin7 ani în urmă
Bună ziua, medici sunt foarte buni ,dar din păcate doamna, sau domnișoara ,care răspunde la telefon , lasă mult de dorit, vorbește foarte urat cu pacienții. In data de 10 martie 2017 , in jurul orei 14,30, am sunat și mi-a vorbit foarte urât. Ca si personal medical , lasă mult de dorit .
Batacanda batacanda
Batacanda batacanda11 ani în urmă
Evitati Policlinica. Evitati programarile la Goldis Adrian
1. Cabinetul desi e privat arata extrem de urat. Nu difera prea mult de policlinicile sau spitalele de stat de pe timpuri, de care fugim cu totii.
2. Nu se respecta programarile. Am asteptat 1 ora peste ora la care aveam programare.
3. Dr. Goldis (la el am fost) este departe de ce m-am asteptat. Consulta 2 pacienti in acelasi timp intr-o camera alaturata in timp ce eu asteptam in birou tot pentru consultatie. Sa ne intelegem, exista o sala de asteptare de unde am fost invitat inauntru in cabinet pentru consultatie. Aici am mai asteptat inca 20 de minute deoarece dl. medic dadea consultatii in paralel intr-o camera alaturata.
4. ...nu mai vreau sa spun si de calitatea consultatiei. 2 minute si cu banii luati.
Din pacate pentru multi medici, trecerea de la stat la privat nu a insemnat si schimbarea atitudinii si mentalitatii.
Daca aveti nevoie de un gastroenterolog, cautati pe altcineva.
Friedrich Krauss
Friedrich Krauss2 ani în urmă
Am fost la o consultație la domnul profesor Adrian Goldis și am fost profund impresionat de profesionalismul, organizarea și gradul de curățenie al clinicii, și de întreaga echipă, care reușește să empatizeze cu pacienții.
Locații recomandate