/Timis/Doctor

Dermatonet

Bd. Regele Carol I Nr. 23 Ap. 5 SAD, Timișoara 300180, România

Dermatonet
Doctor
3.8
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6V4+7V Timișoara, România
+40 256 452 311
dermatonet.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 9–16
Mirecuri: 13–20
Joi: 13–20
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Radu daniel
Radu daniel2 ani în urmă
Sa nu va asteptati la bon, POS sau seriozitate de orice fel. Am avut programare la ora 13:30, a fost informati la si 45 ca va trebui sa asteptam o ora din cauza unei "proceduri importante", salonul era gol, presupun ca procedura importanta era pauza de masa :))))
Nu recomand.
Cristian Tcaciuc
Cristian Tcaciuc4 ani în urmă
Pe langa faptul ca te taxeaza dupa cum o taie capul, nici bon fiscal nu primesti, astazi am avut programare la 8.30,am plecat la 9.05 doamna doctor neputand sa ajunga fiind "prinsa in trafic". Nu recomand
Inca o data, am avut programarea de la 8.30,drept dovada asistenta era acolo cand am ajuns iar eu eram primul client. De bonuri nu spuneti nimic? Voi face o sesizare pentru asta
Daemia
Daemia4 ani în urmă
Am avut programare la 18:15, la ora 19:00 am intrat in cabinetul doamnei doctor. M-a poftit pe mine in cabinet, si pe doamna pacienta care urma dupa mine. Probabil pentru a se grabi acasa, altfel nu-mi explic de pe inviti doua paciente deodata. Mi-a verificat alunitele foarte fugitiv, foarte plictisita la a-mi raspunde intrebarilor sau a-mi calma ingrijorarile. Am asteptat deci 45 de minute pentru a fi poftita timp de 5 minute in cabinet. La intrebarile "ar trebui sa imi scot alunitele problematice?", "sa-mi fac griji in legatura cu o pata de pe fata?" nu a stiut sa imi dea un raspuns concret. Mi-a parut chiar usor amuzata de faptul ca eram ingrijorata. Probabil se grabea sa termine cu "problemele" mele si sa inceapa tratamentul pacientei urmatoare. Nu recomand pentru cei care aveti nevoie sa discutati cu un dermatolog care explica in detaliu, empatic si interesat de ce a inteles pacientul inainte sa iasa pe usa..
Domilescu Gabriela
Domilescu Gabriela4 ani în urmă
Am fost de 5 ori cu copiii ( 2 si 5 ani) la doamna dr. pt chiuretare Moluscum contagiousum. Experienta a fost pozitiva.
Atat doamna dr., cat si asistenta sunt foarte dragute, totul se desfasoara cu calm, natural, copiii nu sunt speriati.
Recomand!
Brian Budeanu
Brian Budeanu5 ani în urmă
Andrei Bogdan
Andrei Bogdan6 ani în urmă
Am insotit-o pe sotia mea la clinica, pentru o consultatie programata telefonic. Dupa 45 de minute de asteptare in zadar (timp in care ni s-a spus ca tot programul e decalat, fara a ni se comunica insa cat mai dureaza), am decis sa plecam. Precizez ca si la o consultatie precedenta, sotia mea a fost vazuta de doamna Dr. dupa mai bine de 1 ora si jumatate de la ora stabilita prin programare. Nu contesta nimeni calitatea actului medical, insa modul de gestionare a programarilor mi se pare complet inacceptabil.
Andreea Vucku
Andreea Vucku2 ani în urmă
Un mare DA, nu am nimic de reproșat! Am fost și merg în continuare la dna dr PETRESCU de aproape un an de zile, am avut probleme cu acneea. Sincera sa fiu nu știu dacă ziua în care am bătut la usa cabinetului a fost încredere în omul din fata mea dar pot spune ca după doar o luna am știut ca dna dr este ceea ce eu cautam de 10 ani! Un dr care își iubește meseria, care a simțit disperarea mea, care mi-a spus ca trebuie sa am răbdare (da, am avut răbdare, am avut încredere, am și in prezent încredere). Vizitele la cabinetul d-nei dr pt mine a devenit o rutina, care face parte din viata mea. Datorita d-nei dr am ajuns sa am și mai multa încredere în mine, dacă înainte imi era rușine sa ies pe strada nemachiata, acum o pot face fara nici o problema. Dna dr este de neegalat, pt mine, și nu doar pt mine, eu am prins curaj - sa zic asa, în urma rezultatelor pe care le-am văzut la prietenul meu, care a fost tratat de cheloid (tot de dna dr. PETRESCU) si care de-asemenea a vizitat mulți dermatologi - care i-au răspuns simplu "este acnee". Vis-a-vis de programari în tot acest timp, de vizite lunare, au fost situații când am așteptat mai mult, dar au fost situații când am fost primita si mai repede.
În concluzie, merita sa aveti încredere și rabdare pt mine este si va rămâne singurul dermatolog in care pot avea încredere! Va mulțumesc dna dr pt tot si ii mulțumesc și asistentei dvs pt amabilitate.
Lucy
Lucy2 ani în urmă
Nu o recomand pe dermatolog Petrescu Teodora, i se rupe de oameni si de problemele lor, mai bine merg in alta parte.
Locații recomandate