/Timis/Doctor

Dr. Aljobory Medical Center

Strada Bucovinei 73, Timișoara 300665, România

Dr. Aljobory Medical Center
Doctor
3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6C8+R3 Timișoara, România
+40 256 241 277
dr.aljobory-medicalcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vasile Trifoi
Vasile Trifoi2 ani în urmă
Am fost pentru recoltare analize, am așteptat 2 ore, deși eram singurul pacient în policlinica. Erau două fete la recepție care se descurcau greu cu calculatorul și citit analize de pe trimitere. La partea practica nu se descurca deloc, nu a reușit să îmi i-a asistenta sânge din venă pe motiv că am venele prea subțiri. A încercat de 3 ori, mi-a făcut trei înțepături in ambele mâini. Apoi m-a trimis la Synevo, unde mi-a recoltat sânge în 10 secunde. Jenant !
Magda Golenteanu
Magda Golenteanu2 ani în urmă
Jenant. Am programat-o pe mama la urologie, când s-a prezentat conform programarii la clinica surpriza! nu apărea pe programator. Nici măcar scuze nu și-au cerut.
CALOTESCU ADRIAN CALOTESCU
CALOTESCU ADRIAN CALOTESCU2 ani în urmă
Neseriosi ,mincinosi si tarife foarte mari.Nu.i recomand..
But Sergiu
But Sergiu4 ani în urmă
Nu sunt multumita deloc nu are rost sa scriu motivele, cert este ca nu vreau sa mai merg acolo, in plus au marit si preturile si pentru o suma asa mare ar fi trebuit sa fie mai ok dar lasa de dorit
Andrei Iepure
Andrei Iepure4 ani în urmă
Nici nu am reusit sa ma programez. De 2 saptamani nu se stie ce program are doctorul
Ionica Ionica
Ionica Ionica4 ani în urmă
Aceasta clinica este OK datorita medicului care profeseaza in aceasta clinica.
Nicoleta Cutean
Nicoleta Cutean5 ani în urmă
Lipsa personal calificat pentru recoltare sânge. După 2 ore de așteptare am fost înștiințata ca nu au eprubete si ca nu se poate recolta. M-am prezentat a două oară pentru recoltare, iar la primirea rezultatelor am realizat ca nu au fost trecute toate analizele necesare de pe biletul de trimitere, iar explicația a fost: a uitat fata de la receptie sa le treacă pe lista. LIPSA PROFESIONALISM
Mihaela Feroiu
Mihaela Feroiu2 ani în urmă
Multumesc doamna Dr. Aljobory pentru profesionalism si caldura, pentru omenia si empatia de care ati data dovada. Va imbratisez cu drag si va doresc dumneavoastra, familiei si echipei dumneavoastra : multa sanatate si fericire! Sunt extrem de multumita de tratamentul pe care l-am primit in clinica, pornind de la analiza de laborator si consultatii, pana la rezultatul final si vindecarea totala. Dumnezeu sa va dea sanatate si sa va binecuvanteze pentru binele pe care mi l-ati facut mie si familiei mele.
Locații recomandate