/Timis/Doctor

Cabinet Alergologie dr Ramona Muresan

17 Renasterii Clinia Walter, Strada Renaşterii 17, Timișoara 300134, România

Cabinet Alergologie dr Ramona Muresan
Doctor
5
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
Q774+W3 Timișoara, România
+40 723 790 400
alergologultau.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–20
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mateescu Ana1 an în urmă
Profesionalism, înțelegere și tot interesul pentru pacient. Cu mulțumiri !
Dana lidia
Dana lidia2 ani în urmă
Doamna doctor m-a indrumat spre investigatiile potrivite si m-a consiliat in legatura cu problema mea. Faptul ca oferă consultatii online il vad ca pe un mare plus. Apreciez in mod deosebit profesionalismul, experiența si modul cald de a comunica cu pacientii și nu pot decat să o recomand din inimă pe doamna doctor.
Da Pi
Da Pi2 ani în urmă
Va multumesc pentru disponibilitatea dumneavoastra in online. M-ati tratat de posibila intoleranta la histamina si nu doar :) M-ati linistit sufleteste si m-ati incurajat sa recapat incredere in mancare. Va recomand cu toata caldura, imi pare rau ca nu suntem in acelasi oras ca sa va multumesc personal. Sunteti realmente un profesionist, un om cald si va stimez enorm.
Cu deosebita consideratie,
Daria P.
Cristina Cristina
Cristina Cristina2 ani în urmă
Recomand din inima!Am ajuns la doamna doctor într-o stare deplorabilă asta dupa ce am fost ,"tratata" de altii medicii care nu sau sichisit sa imi faca niste investigatii ci doar m-au indopat cu medicamente care mai rau mi-au făcut!
Profesionalismul iar modul frumos de a vorbi cu pacienții,întrece cu mult altii medici,parerea mea!Multumesc din suflet pentru tot ce ati facut si faceti pentru mine!!😇
Lorena Dolga
Lorena Dolga2 ani în urmă
A fost prima data cand am apleat la un medic alergolog si am ramas placut impresionata de profesionalismul doamnei doctor + preturile sunt foarte bune.
Locații recomandate