/Timis/Doctor

Dr. BRAN DANIEL, CABINET MEDICAL OBSTETRICĂ - GINECOLOGIE

Strada Valeriu Braniște 5, Timișoara 300038, România

Dr. BRAN DANIEL, CABINET MEDICAL OBSTETRICĂ - GINECOLOGIE
Doctor
4.5
32 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q65R+86 Timișoara, România
+40 256 437 308
dr-bran.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Giuverdea
Daniela Giuverdea2 ani în urmă
Un medic și un om extraordinar!💯 O recomand cu mare drag pe doamna doctor Bran! 🤗
Nicoleta Rusu
Nicoleta Rusu4 ani în urmă
Lipsa de profesionalism!! Aveam programare si doamna doctor a preferat să stea la cafea decât să î-si faca simțită prezența.
Florin Baran
Florin Baran4 ani în urmă
Recomand cu drag,fetele de la receptie sunt dragute si foarte amabile cat despre domul doctor doar cuvinte de lauda
Andreea is traveling
Andreea is traveling5 ani în urmă
Nu recomand! Dr. Lavinia Bran mi-a pus viata in pericol! Incompetenta , in spatele unor cuvinte si aparate pompoase! Ca raspuns ptr ce este comentat de Dr Bran - ar fi trebuit sa ma cunoasteti din punct de vedere medical avand in vedere ca pe investigatiile si scrisorile medicale ce le-am primit de la sotia dvs apare stampila Dr Bran Daniel, noi suntem victimele , nu dvs ! Nu as mai reveni la sotia dvs niciodata, iar pe dvs nu vreau sa va cunosc, asa ca nu am de ce sa vin la cabinet! Celalalte 122 recenzii ale mele nu va obliga nimeni sa le cititi daca nu doriti sau nu credeti in ele ! Iar despre increderea in recenziile de pe Google, nu stiu cine ar trebui sa isi piarda credibilitatea, avand in vedere ca toata recenziile cabinetului dvs sunt de fapt recenzii la adresa Bran Lavinia.
Florentina Craciunescu
Florentina Craciunescu6 ani în urmă
Recomandam cu cea mai mare incredere Dr. Lavinia Bran! Profesionalism , amabilitate , rabdare , o ambianta placuta si nu in ultumul rand puctualitate . Va multumesc!
Loredana Frunzaru
Loredana Frunzaru6 ani în urmă
Medici excelenti, oameni minunati!! Multumesc Lavinia Bran pentru serviciile de calitate si profesionalismul de care dai dovada!
Radu Elisabeta
Radu Elisabeta2 ani în urmă
O doamna in adevaratul sens al cuvantului! Am doar cuvinte de lauda la adresa dansei si la adresa colectivului medical ! Stima si respect!
Fabiolla Vasarheli
Fabiolla Vasarheli2 ani în urmă
Mi.am facut programare si nu s.a tinut cont deloc. Am asteptat 50 de min ca sa mai bage inca o persoana in fata mea dupa atata timp de asteptat. Pe langa asta, nu se poate plati cu cardul si te anunta de abia la final ( trebuie sa te duci 10 min ca sa ajungi la un bancomat - inca 20 de min irosite - se putea spune la telefon ca nu se poate plati decat cash).
Locații recomandate