/Timis/Doctor

Dr. Andra Muresan - Dermatolog Timisoara

Calea Torontalului 32A, Timișoara 300668, România

Dr. Andra Muresan - Dermatolog Timisoara
Doctor
4.8
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6C9+6J Timișoara, România
+40 726 416 321
dermatologtimisoara.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Simon
Alin Simon2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite.
Totul se face cu rabdare si in cel mai putin invaziv mod posibil.
Bog m
Bog m4 ani în urmă
M-am plimbat pe la 3 doctori de piele incusiv la medicul de familie pana sa ajung la doamna doctor care este singura care m-a ajutat sa scap de boala. De acum inainte venim direct la dvs!
Velcea ALEXANDRU
Velcea ALEXANDRU4 ani în urmă
Diagnosticul și tratamentul administrat, subliniate toate prin empatia de care da dovada, au dus la rezultate excelente! Mulțumesc și recomand cu încredere!!
Samfira Adrian
Samfira Adrian5 ani în urmă
am fost la doamna doctor acum 3 saptamani cu o eruptie pe piele, am primit tratament si regim si totul a disparut treptat complet exact cum mi-a fost spus. Din pacate sunt plecat din tara si nu pot ajunge la control si sa va multumesc personal, dar va transmit aprecierile mele pe aceasta cale, am scapat de acele mancarimi ingrozitoare. Sa va dea Dumnezeu sanatate!!!
Raluca Stan
Raluca Stan6 ani în urmă
M-am confruntat pana de curand cu probabil cea mai grava problema a tineretului din ziua de azi: acneea si cicatricile ramase din perioada pubertatii. Am fost de-a lungul anilor la o gramada de dermatologi si cosmeticiene. Nu ma asteptam la minuni, eram obisnuita cu tratamentele de "durata". Am 31 de ani si am acnee de la 16 ani...
Pe scurt, dupa fazele de scos cosuri si creme de toate tipurile date pe fata si mers pe la dermatologi "celebrii" si foarte ocupati am ajuns, la recomandarea unei colege de serviciu la dna dr Andra Muresan.
Am facut la ea 5 tratamente pentru acnee si cicatrici. Fata mea arata deja minunat, cicatricile sunt diminuate si majoritatea punctelor negre au disparut.De curand a folosit un tratament nou, absolut spectaculos pentru cicatrici, cu rezultate vizibile chiar din primele sedinte.Pe langa faptul ca este un doctor minunat este si o persoana care iti inspira incredere si careia poti sa ii spui toate problemele. A fost foarte rabdatoare si mi-a explicat tratamentele pe care urmeaza sa mi le aplice, nu mi-a spus ca acneea va disparea ca prin minune asa cum au facut alti doctori.
Deci v-o recomand calduros.
Cosmin Cos
Cosmin Cos6 ani în urmă
Nu obișnuiesc sa las recenzii dar după ce am trecut pe la mai mulți dermatologi, Doamna Doctor a fost singura care mi a explicat pe întelesul meu problema și mi a oferit tratamentul necesar. Va mulțumesc încă o data pe aceasta cale! Am plătit jumătate ca și la Regina Maria și mi am și rezolvat problema...
Ciprian Tataru
Ciprian Tataru2 ani în urmă
Dna Dr. Andra Mureșan lucrează superb, este o persoana care se dedică foarte mult, care pune suflet în ceea ce face și care îți oferă multă încredere și siguranță, servicii de calitate și se asigură tot timpul dacă ești bine.
Mulțumesc și recomand cu încredere. 😊🔝🙂🙂
AnDree A
AnDree A2 ani în urmă
Dezamagita. Am venit cu o problema la par, deoarece imi cade foarte mult si domnisoara statea mai mult pe telefon in loc sa vb cu mine si la final am platit 150 de lei doar ca sa imi dea fiole de la vichy lol. Alea pot sa le iau si eu de la farmacie, nu am nevoie de reteta pt asa ceva.
Locații recomandate