/Teleorman/Doctor

Autocora

Tudor Vladimirescu, Strada Negru Vodă 44, Alexandria 140035, România

Autocora
Doctor
3.8
93 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X8G7+72 Alexandria, România
+40 785 263 470
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sabina voinea
Sabina voinea2 ani în urmă
Am facut geometria la roti. Este ok
Vilcea Valentina
Vilcea Valentina2 ani în urmă
Lipsa de profesionalism si nesimțire. M-au întrebat ce problema am si m-au pus sa astept peste 30 de minute ca sa mi se spuna ca băiatul de la diagnoza este liber in acea zi. Fix aceeași persoană a zis sa astept si aceeași ca nu e prezent respectivul.
S. P.
S. P.2 ani în urmă
Am avut o problema cu un furtun la Fordul nostru. Chiar dacă inițial nu au găsit piesa pe stoc și ar fi trebuit sa rămânem peste noapte în Alexandria, au făcut un extra efort și au găsit piesa la timp sa ne putem continua drum spre Cluj.
Nota 10! Niște profesioniști!
Tataru Andreea-Florentina
Tataru Andreea-Florentina4 ani în urmă
Am scos mașina de la ei de 3 ori defecta. Și am mai dat și 6000 de lei în reparații. Ca repari la ei sau la cineva care repara în scara de bloc, e același lucru.
Daniela D.
Daniela D.6 ani în urmă
Am lasat masina la ei peste noapte pt schimbarea schimbarea ventilatorului de clima si apoi, cand ii sun imi raspunde o dna care nu cunoaste nimic. Nu are nicio informatie despre masina mea. Spune ca nu este nimeni in service. Niste Jeguri!
Jeni jeni
Jeni jeni7 ani în urmă
A trebuit sa las masina la ei peste noapte si a 2 a zi am gasit o cu oglinda schimbata, cric schimbat ( evident toate mult mai vechi decat cele originale ale masinii)si multe altele . Evitati sa lucrati cu ei. Mentionez ca masina a fost lasata doar pentru problema a parbrizului. Nimeni nu si a asumat vina! Niste jeguri!
Stefan Craciunescu
Stefan Craciunescu2 ani în urmă
reticent la inceput ca auzisem ca preturile practicate sunt mari, nici vorba de asa ceva, am fost la recomandare inclusiv la un service improvizat (nu dau nume), neautorizat probabil, si a fost mult mai scump decat aici, majoritatea au mana de lucru cat costa piesa si peste, in timp ce aici a fost sub pretul piesei, schimb distributie la golf 5 benzina, o masina problematica din ce am inteles, nu mai vorbesc ca mi a scos toate erorile, mi a explicat fiecare aspect, de app 1 an stau numai cu ea prin serviceuri, aici a mers cel mai bine, s a vazut diferenta, eu st foarte multumit si in mod cert numai aici voi apela pe viitor
Senzor69
Senzor692 ani în urmă
Neserioși, au uitat să-mi strângă roată la mașină.. Era sa mor din cauza lor, nu recomand niciodată asa ceva.
Locații recomandate