/Iasi/Doctor

Cabinet Dermatologie Estetica, Generala si Chirurgicala, dr. Madeleine Nechifor

Bulevardul Primăverii 4, Iași 700259, România

Cabinet Dermatologie Estetica, Generala si Chirurgicala, dr. Madeleine Nechifor
Doctor
3.3
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
5H2W+69 Iași, România
+40 745 604 935
madeleine-nechifor.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–20
Marți: 8–14
Mirecuri: 13–20
Joi: 8–14
Vineri: 13–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicu Rusu
Nicu Rusu2 ani în urmă
Ift cristina
Ift cristina2 ani în urmă
Andreea Cozmulescu
Andreea Cozmulescu4 ani în urmă
Mi-e tare dragă doamna doctor Nechifor şi îmi dau seama că o cunosc de zeci de ani. Îmi amintesc că eram mică şi nu mai scăpam de o conjuctivită enervantă şi doamna doctor nu s-a lăsat până nu m-a scăpat de ea. Iar, în ani, întotdeauna i-am apreciat seriozitatea şi profesionalismul, la un loc cu căldura sufletească. Pe vremea în care accesul la informaţii nu era atât de facil, am învăţat de la dumneaei foarte multe lucruri despre îngrijire şi sănătate. De ani de zile, nici când este frig afară, nu mai am senzaţia enervantă că mă strânge pielea de pe faţă.
De preţurile super accesibile pentru produse şi servicii de foarte bună calitate, nici nu mai are sens să pomenesc. O recomand cu toată inima!
Ioana Boureanu
Ioana Boureanu4 ani în urmă
(Tradus de Google) Dr. Madeleine Nechifor este unul dintre cei mai buni dermatologi pe care i-am întâlnit și am întâlnit mulți în ceea ce privește capacitățile lor profesionale.

În primul rând, am o piele de tip 0, cu probleme de expunere la soare și cu numeroase alunițe atipice. În acest scop, îndepărtările chirurgicale pe care Dr. Nechifor mi le-a efectuat sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am avut (printre mutările de specialitate din România, Marea Britanie și Elveția). Cu greu vezi o cicatrice ...!

De asemenea, a fost prima care a diagnosticat și a prescris cursuri pentru a-mi gestiona alopecia androgenetica și într-un mod care a fost durabil și eficient.

Pe partea de estetică, tratamentele pe care mi le-a oferit și procedurile pe care le-a făcut pentru rozaceea mea sunt minuni. Același lucru se poate spune despre problemele mele varice.

Nu-l pot recomanda suficient pe dr. Nechifor. Este atât de profesionistă și de atât de reușită în ceea ce face.

(Original)
Dr Madeleine Nechifor is one of the best dermatologist I have ever encountered, and I have encountered many in their professional capacities.

Firstly, I have a type 0 skin, with sun-exposure problems and with numerous atypical moles. To this end, the surgical mole removals that Dr Nechifor performed on me are some of the best I have had (amongst specialist removals in Romania, Great Britain and Switzerland). You can hardly see a scar...!

Also, she was the first to diagnose and prescribe courses to manage my alopecia androgenetica, and in a way that was sustainable and efficient.

On the aesthetics side, the treatments she gave me and procedures she made for my rosacea are working wonders. The same can be said of my varicous veins problems.

I cannot recommend Dr Nechifor enough. She is so professional and so successful in what she does.
Mihai-Cozmin Paduraru
Mihai-Cozmin Paduraru5 ani în urmă
Rebecca McGregor
Rebecca McGregor6 ani în urmă
(Tradus de Google) Am venit aici de la Londra pentru a învăța cum să fac Botox, dar după ce i-am vorbit la telefon timp de câteva minute, pot concluziona că acest medic este foarte lipsit de educație în domeniul ei. Îi puneam o întrebare simplă, cu privire la prețurile pentru 1 ml. Dar a vrut să mă corecteze și să încerce să mă convingă că unitatea pentru Botox nu este măsurată în milimetri. Ea greșește fără îndoială. Oricine are o înțelegere de bază a Botox știe că acul de injecție ar trebui să fie umplut cu aproximativ 1 milimetru de Botox reconstituit înainte de tratament. Pe lângă lipsa ei de cunoștințe, era foarte nepoliticoasă. Nu voi merge aici și aș sfătui oricui să citească asta să rămână departe.

(Original)
I came here from London to learn how to do Botox, but after speaking to her over the phone for several minutes I can conclude that this doctor is very uneducated in her field. I was asking her a simple question, regarding the prices for 1 ml. But she wanted to correct me and attempt to persuade me that the unit for Botox is not measured in milimiretes. She is wrong without doubt. Anybody with a basic understanding of Botox knows the injection needle should be filled with approximately 1 milimitire of reconsituated Botox before treatment. In addition to her lack of knowledge, she was very rude. I will not be going here and I would advise anybody reading this to stay away.
Cosmin Gavrila
Cosmin Gavrila7 ani în urmă
Locații recomandate