/Iasi/Doctor

Neo Life

Bulevardul Carol I 52, Iași 700503, România

Neo Life
Doctor
3.6
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HJ9+72 Iași, România
+40 232 930
neolife.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laviniaelena Gr
Laviniaelena Gr2 ani în urmă
Cine preia apelurile la receptie, face o treaba foarte buna!
Vicoveanu Dragos
Vicoveanu Dragos2 ani în urmă
E praf la Recepție! Lipsa de bun simt, de empatie, de știință.
Interpretarea CT o primiți după 3 săptămâni.
Mai bine nu!
Mihaela Ignat
Mihaela Ignat2 ani în urmă
Nu recomand această clinică!
Pentru un CT TORACE,am așteptat rezultatul o lună și o săptămână.
Dragos
Dragos2 ani în urmă
2 stele pt. RMN. Este extrem de zgomotos. Am plecat cu urechile tiuind. Dacă mi-ar fi spus dinainte mi-as fi pus ceva dopuri în urechi.
Ligiu Forgiarini
Ligiu Forgiarini2 ani în urmă
Personalul de la relatii cu publicul si programare proceduri,trebuie schimbat urgent !!! Am facut programare RMN,conform biletului de trimitere,din 26 aprilie 2021.Initial,m-au programat conform cererii mele,pe 20 iulie 2021.Apoi,dupa ce amfost cu biletul de trimitere la ei de 4 ori,in sfarsit,m-au programat pentru 27 iulie 2021. Bun.Am facut toate pregatirile necesare{alimentatie,substanta pt curatire colon,etc),cand am ajuns sa fac RMN-ul,aceste persoane de la programare,au constatat ca biletul de trimitere,s-a expirat ieri !!!! Culmea!!!Nu puteau sa se sezizeze de fiecare data cand am fost la ei??? Asta ce inseamna? Rea vointa,incapacitate profesionala,.....sau angajari pe pile,-ca la stat ??? RUSINE !!!! Am crezut ca este o clinica serioasa,dar m-am inselat !! Deci va indemn sa evitati aceasta clinica. Nota 0. Pacat de medicii de acolo,care majoritatea lor sunt de inalta tinuta !!!
Titus Hen
Titus Hen2 ani în urmă
Nu stiu cum sunt specialistii lor dar partea de relatii cu publicul lasa mult de dorit. Am incercat de doua ori, in zile diferite, sa fac o programare la chimio si de fiecare data dupa ce receptia centrala m-a comutat la un interior, am ramas pe fir minute bune fara a putea vorbi cu cineva. Am revenit de fiecare data la centrala, unde am spus ce am patit, am lasat numarul de telefon sa ma sune ei cand pot (daca sunt asa de aglomerati ca nu pot raspunde) si cu atat am ramas, dupa ce a doua oara am primit asigurari ca nu se va intampla la fel ca in prima.
Florin Caraiman
Florin Caraiman3 ani în urmă
Profesionalism, calitatea actului medical foarte buna ,o abordare intr-adevar europeană care vine in sprijinul pacienților. Dna doctor Apostu Raluca ,este un medic specialist foarte bun, cat si intreaga echipa de la radioterapie. Excelența in medicină,o echipă dedicată pentru și în sprijinul pacientului. Felicitări ! Recomand cu incredere !
Angelica Urban
Angelica Urban2 ani în urmă
Sant extrem de multumita de tot personalul din clinica. Uitându-mă la recenzii am evitat sa aleg aceasta clinica dar se pare ca nu ai cum sa mulțumești pe toată lumea. Felicitări ptr tot ceea ce faceți.
Locații recomandate