/Iasi/Doctor

Affidea Iași

Strada Lascăr Catargi 37, Iași 700107, România

Affidea Iași
Doctor
3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HFG+PX Iași, România
+40 232 242 223
affidea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Geta Morosanu
Geta Morosanu2 ani în urmă
Amabilitate,rabdare si promptitudine!
Raluca Bruma
Raluca Bruma2 ani în urmă
Nu voi recomanda nimanui aceasta clinica si nici nu voi mai apela la serviciile lor. Am sunat in ziua programarii pentru o informatie importanta si mi se inchidea telefonul fara sa apuc sa vb cu vreun operator. Ulterior aveam sa constat cu stupoare ca operatorii in momentul in care suna telefonul ridicau receptorul si il puneau la loc ca sa nu-i deranjeze sonorul. Aveau de discutat lucruri importante intre ei. M-am simtit umilita de o astfel de practica. Si domnilor din conducere nu erau nici clienti in clinica si nici numar mare de apeluri. Foarte dezamagita. Banii pe care i-am platit includ si acest serviciu de care nu am beneficiat- ar trebui sa mi-i returnati!
Larisa Morhan
Larisa Morhan2 ani în urmă
Dezamagita. Am sunat de nenumarate ori la intervale orare diferite si tot nu am reusit sa vorbesc cu un operator....am asteptat si jumatate de ora la telefon...degeaba. Doream sa fac o programare dar am facut-o in alta parte unde sunt mai bine organizati. Apelam la acest centru pentru medicii care sunt acolo, nu pentru recenziile negative pe care le aveti. Iar pe site, pt. programare online, nu pot selecta un medic sau o zi in care doresc.....imi aratati primul loc disponibil si ora....nici macar examinarea pe care o doream nu o gaseam in lista- Ct toraco abdomino pelvin.
Sorin Popescu
Sorin Popescu2 ani în urmă
Dezamagit, stau de o ora jumatate in linie telefonica cu ei si nu raspund ca sa imi fac o programare! 1 stea este foarte mult!
Mina Mihaileasa
Mina Mihaileasa2 ani în urmă
Buna ziua. Initial voi scrie aici despre experienta avuta astazi dupa care ma voi adresa celui responsabil de clinica Affidea din Iasi.
Inca de la primul contact prin telefon pentru o programare am fost foarte neplacut surprinsa de limbajul si tonul operatoarei, tonul ridicat, lipsita de amabilitate, deranjata de intrebarile mele foarte pertinente. Sunt cadru medical de 32 de ani si n-am sa accept niciodata un comportament urat fata de pacient si apartinatorii acestuia, nici in sistem de stat nici in privat.
Astazi cand am ajuns la Affidea Iasi cu mama mea, o persoana in incapacitate motorie, pentru transport fiind ajutati de DACOMED, salvare privata pentru care avem numai cuvinte de lauda si multumire, am fost din nou tratati cu lipsa de respect. In timpul investigatiei computer tomograf, mama mea s-a miscat de mai multe ori iar asistenta operatoare ne-a intrebat plina de nemultumire, citez: "De ce-ati adus-o daca stiti ca nu sta".
Desi am ajuns la timp, programarea a fost la 8.30 dimineata, cadrele medicale au intarziat in preluarea noastra preferand sa ramana afara la o tigara.
Vreau sa adaug ca am decis sa platim investigatia desi am avut trimitere gratuita de la medic pentru a salva timp.
Sunt foarte dezamagita de aceasta clinica si nu voi mai apela niciodata la ei.
Teodor Isachi
Teodor Isachi2 ani în urmă
Foarte greu de luat legatura cu ei, operatorul call center nu era deloc pregatit si foarte indisciplinat.
Olea Goncear
Olea Goncear2 ani în urmă
Nu recomand! Totul este perfect pana la momentul când au luat banii. Rezultatele examinării cu CT au venit în 10 zile! E o bătaie de joc de pacienți sa dai în 10 zile rezultatele care necesita cel mult 1 ora din timpul medicului radiolog pentru evaluare. Cred ca e de înțeles care este nivelul stresului și de anxietate a pacientului care așteaptă 10 zile verdictul CT-ului...
Mai mult ca atat, echipamentul CT este nu prea performant, e un LightSpeed-16, producția căruia a început încep în 2003, care dace doar 16 slice-uri. Majoritatea centrelor radiologice demult folosesc modele mai performante, cu 64 sau cel puțin 32 de slice-uri.
In ceea ce privește rezultate și interpretarea... Și aici am de comentat. La CT "nu s-a găsit" nodulii mei în teroida, noduli pe care le am de ani de zile și dimensiunile unuia sunt aproape 10 mm... Daci, acum pun la îndoială toată interpretare făcută de medic a CT-ului... Dacă nu a observat noduli care cu siguranță sunt, poate nu a observat și alte chestii... Acum sunt nevoita sa mai cheltui bani pentru a cere "a doua opinie" ca să fiu sigura ca sunt ok.
Și cel mai interesant lucru, prețul pentru CT (4 zone) este cu 10% mai scump decât în alte clinici private din Iași. Chiar nu înțeleg de ce...

In concluzie : mergeți în alta clinica, va fi și mai ieftin și mai calitativ.
Toader Clipa
Toader Clipa2 ani în urmă
Foarte proastă organizarea. Faci programare la ora 13 și intri la ora 15.
Locații recomandate