/Iasi/Doctor

Prof. Univ. Dr. Mihaela Grigore

Aleea Vasile Alecsandri 9, Iași 700259, România

Prof. Univ. Dr. Mihaela Grigore
Doctor
4.8
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8J+CV Iași, România
+40 232 221 515
mihaelagrigore.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Gradinaru
Mihaela Gradinaru2 ani în urmă
Există momente de cumpănă în viața fiecărui dintre noi, când ți se pare că toate ferestrele sunt ziduri opace și toate drumurile încâlcite și legate. Omul providențial pentru mine, care mi-a luminat calea și m-a repus pe drumul cel bun, este Doamna Prof. Univ. Dr. Mihaela Grigore. Cu profesionalism maxim, a gestionat o situație aparent fără ieșire. Nimic nu e întâmplător, așa mi-am spus când am cunoscut-o. De-a lungul timpului, de când sunt pacienta Domniei-Sale, am admirat stăpânirea de sine, atenția la detalii, corectitudinea și, mai ales, empatia și optimismul pe care mi le-a transmis la fiecare consultație. Problema mea a fost rezolvată chirurgical la Spitalul Clinic „Cuza-Vodă”. Am fost monitorizată atent, continuu și responsabil de către Doamna Profesor și rezidenții Domniei-Sale, atât în spital, cât și în perioada de recuperare ulterioară. Pentru toate acestea, pentru că mi-a dăruit încredere în mine însămi și puterea de a trece peste un diagnostic dificil, cuvintele mele sunt prea puține. Mulțumesc cu tot sufletul meu!
Alexandra I.
Alexandra I.2 ani în urmă
Recomand cu incredere sa mergeti la Doamna Profesor Dr. Mihaela Grigore pentru profesionalism si dedicare. Eu am nascut de 2 ori cu dumneaei si urmeaza si a 3a nastere, totul a decurs absolut perfect de fiecare data. De 13 ani merg cu incredere si mereu se rezolva orice problema a-și avea. Felicitari deosebite si ma bucur ca exista medici atat de buni si cu experienta!!!
Paula Mirela Corduneanu
Paula Mirela Corduneanu2 ani în urmă
Un om exceptional, profesionist
Un loc unde m-am simtit intotdeauna ACASA
D na Prof. Dr. Grigore împreuna cu echipa sa a facut posibila o dorinta aproape de nerealizat.
Avem 2 copii minunati
Profesionalism și excelenta
Nicoleta Ursu
Nicoleta Ursu2 ani în urmă
Un om exceptional, profesionist, dedicat..Sunt pacienta doamnei doctor de pe 15 ani si merg de fiecare data cu toată încrederea la doamna profesor doctor Grigore Mihaela. Un un om minunat un profesionist de exceptie !! Recomand cu drag !!
Dyhfhchbvg H
Dyhfhchbvg H2 ani în urmă
Din anul 2007 ,de când sunt pacienta d-nei profesor ,am beneficiat de tot sprijinul și profesionalismul dumneaei.O stimez și apreciez pentru toată dăruirea și ambitia cu care a fost binecuvântata si sunt liniștita ca am unde sa merg atunci când am nevoie de o consultație “la superlativ” venind de la 200 km distanță.Recomand cu toată inima serviciile d-nei profesor si a personalului clinicii Medis!
Bravo si felicitari!
Oana Carbunariu
Oana Carbunariu2 ani în urmă
Doamna doctor Grigore este un om deosebit si un profesionist foarte bun. Ii multumesc frumos ca am reusit sa am doi copii sanatosi. Recomand cu toata increderea!
Diana Alexandra Dascalescu
Diana Alexandra Dascalescu2 ani în urmă
Multumesc doamnei doctor pentru tot sprijinul acordat. Doamna doctor a dat dovada de mult profesionalism si m am simtit in singuranta alaturi de ea. Recomand cu toata increderea!
Mariana Rata
Mariana Rata2 ani în urmă
Am fost la consult la D-na doctor Grigore pentru prima data , la recomandare.Am fost foarte multumita.Este un om cald si amabil.Cu siguranta ca voi reveni, daca va fi cazul.Personalul din centrul Medis este foarte amabil, locatia este placuta .Un minus ar fi ca s-a intarziat programarea, dar uneori in anumite situatii e de inteles.
Locații recomandate