/Iasi/Doctor

Laserderm CLINIQUE; Cabinet Dermatologie Iasi; Dermatolog

Strada Lascăr Catargi nr. 10, Iași 700107, România

Laserderm CLINIQUE; Cabinet Dermatologie Iasi; Dermatolog
Doctor
4.7
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9J+X2 Iași, România
+40 753 376 286
075dermato.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 17–23
Marți: 17–23
Mirecuri: 17–23
Joi: 17–23
Vineri: 14–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Krisstens Kriss
Krisstens Kriss2 ani în urmă
Domnul Dr. Corneliu Dobre este un om care știe și este pasionat de meserie! Mi-a înlăturat inestetismele( destul de mari)de pe față iar rezultatul este incredibil, nici nu se observă că fusese ceva înainte sub ochi ! Țin să menționez că este și o persoana foarte plăcută si carismatică! Îi sunt extrem de recunoscătoare si mulțumită de rezultat! Il recomand cu cea mai mare încredere!!!
Gv l
Gv l2 ani în urmă
Domnul doctor Corneliu Dobre m-a ajutat sa imi aduc si mentin sub control psoriazisul. Am trecut de la a fi nevoit sa port mereu sapca pentru a ascunde leziunile, la a nu avea niciuna vizibila. Mereu a raspuns cu rabdare la orice nelamurire, orice intrebare, oricat de stupida ar fi parut ea. Mereu a raspuns fiecarui email trimis. Recomand cu caldura!
Alin Marocico
Alin Marocico2 ani în urmă
Recomand, totul este făcut cu profesionalism! Copilul nostru merge cu drag și m-a rugat să scriu că “Dl. Dr. e foarte amuzant!” 😊
Anelida dar
Anelida dar2 ani în urmă
Recomand cu multă încredere pe Domnul doctor Dobre. Este un medic excepțional si un om deosebit, dedicat pacienților. A raspuns cu promptitudine de fiecare dată când i-am cerut ajutorul si niciodată nu a părut deranjat de insistențele noastre. Va multumim din suflet pentru tot domnule doctor. Multă sănătate va dorim.
Tudor Merlusca
Tudor Merlusca2 ani în urmă
Am avut nevoie de un consult pentru 4 unghii de la picioare traumatizate dupa un drum mai lung cu bicicleta si incaltaminte nepotrivita. Domnul Doctor Dobre a fost foarte atent, m-a sunat si m-a consultat si mi-a rezolvat problema. Am ramas foarte impresionat de. expertiza dumnealui si de modul in care m-a tratat ca pacient. Interesul a fost mereu pe a-mi rezolva problema!
Carmen Ccc
Carmen Ccc2 ani în urmă
Un doctor profesionist, uman, de o promtitudine si o amabilitate deosebita. Recomand
Giorgiana Ciocan
Giorgiana Ciocan2 ani în urmă
Domnul doctor Corneliu Dobre este al 6-lea doctor dermatolog la care am apelat pentru a trata o acnee severă și singurul care a reușit să îmi ofere rezultate vizibile. După 5 ani de încercări la cei mai "renumiți" doctori din Iași, nu mai aveam așteptări sa ma vindec, tot ce imi doream era sa se mai diminueze acneea. 6 luni mai târziu, am rămas doar cu cicatrici, problema fiind diminuată considerabil cu ajutorul domnului doctor. Singurul lucru de care imi pare rau este ca nu am apelat mai devreme la dumnealui! De la prima consultație domnul doctor a fost extrem de implicat, orice nelămurire s-a rezolvat cu un telefon sau un email, astfel încât nu a fost loc de interpretări sau de neîncredere. Recomand cu mare drag, singurul medic dermatolog la care voi mai apela!!
Riana Christiana Bucur
Riana Christiana Bucur2 ani în urmă
Îl recomand din suflet pe Dr. Dobre!! A dat dovadă de profesionalism și dedicare, mereu mi-a oferit răspunsuri la orice nelămurire și de fiecare dată când am avut o problemă am reușit să o rezolv. Peste tratamentul propriu-zis oferă și sfaturi privind obiceiurile pe care trebuia să le adoptăm pentru a ne îngriji pielea așa cum trebuie!
Locații recomandate