/Iasi/Doctor

Institutul Regional de Oncologie

Strada General Henri Mathias Berthelot 2-4, Iași 700483, România

Institutul Regional de Oncologie
Doctor
3.9
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5HGG+2G Iași, România
+40 751 193 788
iroiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iuliana Ichim
Iuliana Ichim2 ani în urmă
Testul PCR se poate face intre orele 7-10,costa 150 lei,in romana sau engleza. Rezultatul in aceeasi zi,spre seara. In week-end nu se poate plati prin card. Spitalul este f curat,personalul amabil;este dezinfectant peste tot.
Gica Pavel
Gica Pavel2 ani în urmă
Un spital bine dotat , medici bine pregătiți . Am fost operat de o echipă de profesioniști.
Elena georgiana bunu
Elena georgiana bunu2 ani în urmă
NU SE PUATE ASA CEVA,AU TRIMIS DE URGENTA PE UNUL DIN PARINTII MEI CARE NICI NU PUTEA SA SE TINA PE PICIOARE SI L-AU LUAT LA MISTO...AU TRIMIS-O PE UN A VENIT DE LA 100SI CEVA DE KM,FARA SA O CONSULTE FARA SA I SE DEA UN CALMANT ..NIMIC..E DE NECONCEPUT ASA CEVA...O SA PUN PLINGERE LA POLITIE ..TARA NIMANUI ,MORI CU ZILE
Andreea Cutureanu
Andreea Cutureanu2 ani în urmă
Asistentele dragute insa medicul oncolog fara un pic de empatie, nu lasa pacientul sa vorbeasca, si il mai ia si peste picior, mergi la 8 dimineata pentru ginecologie si mamografie... faci mamografia si astepti rezultatul care a venit pe la 12.45 ca mai apoi sa iti zica ca medicul a plecat sa vii in alta zi pentru intrepretare..dar in tot spitalul acesta..nu se face si schimb de tura??nu este tura de dupa-amiaza de la 13 pana seara???dezamagita total!!
Alina Stefan
Alina Stefan2 ani în urmă
Contactul cu un spital de oncologie este unul traumatizant prin prisma patologiei pe care o tratează.Trecand peste acest aspect, am întâlnit acolo oameni minunați : medici, asistente, infirmiere, brancardieri, personal administrativ, personal de curățenie.Toti, dedicați muncii lor, cu înțelegere, empatie și încurajări pentru pacienți.Felicitari !!! Un spital modern, f curat, bine dotat, cu circuite bine puse la punct, in care am întâlnit, dincolo de halate și uniforme, oameni preocupați de binele pacienților săi !
Mirela Malancus
Mirela Malancus2 ani în urmă
Din nefericire am ajuns pe acolo, personalul medical în special asistenții medicali de la recoltari din amfiteatru lasă foarte mult de dorit!
Ar trebui să le fie rușine la modul în care se comportă cu bieții oameni... În definitiv și la urma urmei salariul le este plătit de bolnavi!
Nu se poate ca în 2021 să-ți fie frică să întrebi ceva, să spui ceva, etc, etc.
Ciocoiu Marina
Ciocoiu Marina2 ani în urmă
Nimeni nu ajunge acolo de bine.😥 Holurile erau pline 😢😢😢
Asistenții de la cabinetele medicilor ar trebui să fie mai înțelegători cu pacienții și sa aibă o tonalitate adecvată față de ei.Contează foarte mult pentru un pacient,mai ales când este pentru prima dată si nu știe la ce ușă trebuie să ajungă. Foarte urât din partea unora.😡
Liliana Jdanov
Liliana Jdanov5 ani în urmă
Un spital construit si intretinut la standard european. Vreau sa multumesc medicilor, asistentelor, infirmierelor si tuturor celor care muncesc in acest loc pentru devotamentul si experienta lor profesionala ca fiecare pacient sa treaca mai usor peste timpul petrecut aici.
Locații recomandate