/Iasi/Doctor

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Vodă

Strada Cuza Vodă 34, Iași 700038, România

Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie Cuza Vodă
Doctor
4
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H7P+9R Iași, România
+40 232 213 000
spitalcuzavodaiasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
C.E. V.A
C.E. V.A2 ani în urmă
Acum 9 zile am fost operată de doamnă doctor Avătăjiței de histerectomie totală un medic ff bun și un om minunat care știe să zâmbească atunci când stă de vorbă cu tine respectă bolnavul din fața ei chiar dacă acesta nu a băgat nimic în buzunarul ei .Nu am simțit nici o secundă că ar trebui să fac asta ,am fost tratată bine și cu respect .Mulțimesc doamnă doctor respect !
Elena
Elena2 ani în urmă
Sectia de neonatologie etajul 5 e sub orice critica. Asistentele sunt de-a dreptul sictirite, fara chef de munca, recomanda marci de lapte praf in detrimentul alaptarii. Daca le soliciti ajutorul te refuza nonsalant ca sunt ocupate. Ironic daca cotizezi ceva isi gasesc 'timp'.
Ana Balint. sofia
Ana Balint. sofia2 ani în urmă
Am fost internată pt o biopsie si toti s-au purtat frumos si au fost atenți cu mine,fără să dau nimic nimănui;
Oana Iacob
Oana Iacob2 ani în urmă
Totul a fost foarte ok; salonul curat, personalul foarte dragut si implicat în tot; nu am avut probleme nici eu, nici fetita; nu am platit nimic nimanui.
Dau 4* în loc de 5 pentru ca:
- nu exista interventie de taiere fren lingual în spital; lipsa frenului e esentiala pentru alaptat; ma bucur sa vad ca oamenii aici sustin alaptarea, dar nu înteleg de ce nu se preocupa si de acest aspect esential; e chin si pentru bebe si pentru mama
- mancarea e buna, dar neadecvata pt mamicile care au nascut prin cezariana.
Gabriela Miau
Gabriela Miau2 ani în urmă
Experiența mea nu a fost spre mirare, când toți spunem: "Ca în spitalele noastre nu e nicăieri așa este". Spun asta deoarece tot personalul de la infirmiera până la doctori așteaptă ceva ca să se intereseze de tine. Am fost pe perioada sarcinii la cabinetul privat al medicului care lucrează și în spital, nu sa interesat deloc de pacientă care ia umplut buzunarele. Cel cu care am născut la fel doar cât am nascut si atât, dar zic eu dacă nu e o regulă asta să nu se mai aplice pentru nici un pacient. Se optează mult pe preferințe, pile, nesimțire!
În spital fiecare personal îți dau informații ajutor,disponibilitate după cum are ziua sau în functie de ce preferințe are, nu se respectă un regulament pentru toate pacientele. Suntem oameni diferiți dar consider ca la așa loc de muncă trebuie să se respecte niște principii. Lumea sa înstrăinat nustiu cum de ne mai suportă Dumnezeu.
Grumazescu Ionut
Grumazescu Ionut2 ani în urmă
Recomand această maternitate tuturor viitoarelor mămici. Personalul medical este extrem de amabil, iar pacienții sunt tratați cu profesionalism. Mii de mulțumiri domnului profesor doctor Mircea Onofriescu, cu ajutorul căruia am reușit să aducem pe lume o minune de fetiță. Mulțumesc de-asemenea întregii echipe de medici, asistente și infirmiere de la neonatologie, care cu o grijă deosebita își tratează micii pacienți.
Cryyss
Cryyss2 ani în urmă
Nu am avut încă nici o experiență cu această clinică. Stelele sunt pentru d na de la recepție, care plictisită și aparent deranjată, nu poate să dea o informație despre un medic când îl pot găsi.Dacă e o urgență, nu înțeleg trebuie să sun zilnic???🤔👀
Georgiana N
Georgiana N2 ani în urmă
Tind sa cred ca medicii din acest spital inca iau mita. Dupa operatia de cezariana cu greu am fost bagata in seama dupa ce 2 zile la rand am anuntat ca bandajul da sa cadă, si o tanara rezidenta mi la schimbat.. Doctorul care ma operat nu a venit sa vada daca este totul bine, si doctorul la care am fost in perioada sarcinii care lucreaza la acelasi spital, nici nu sa interesat de mine. Mamicile care au dat mita la doctori, au primit multa atentie. Dupa ce sa mai golit salonul in care am stat, aadus alte mamici, printre care o mamica care abea a venit din Irlanda si nici macar testul covid nu i la facut deoarece era o urgenta. Am inteles asta, dar dupa ce a nascut trebuia facut testul, dar ei nu lau facut, si au bagat pacienta in salon cu noi, si ce sa vezi, are covid. Dupa pe mine si cealalta mamica (care a mai ramas in salon) ne a mutat in salonul din filmare unde sunt suspecti de covid, si ni sa spus sa stam pana vine cineva sa ne faca testul covid. Dupa cum se vede si pe filmare, nu sunt conditii de igiena, caldura nu este si ni sa spus ca mai avem de stat inca 2 zile aici. Dupa o noapte petrecuta in aceasta camera, pot sa spun ca imi este frica sa nu ma ia raceala din cauza frigului, am aceasi camasa de 2 zile, nu ne a adus nimeni sa ne schimbam, si nici cu pijamale de acasa nu avem voie din cauza ca este covid. Dupa parerea mea, degeaba a refacut in mare parte spitalul, degeaba intr-un pavilion sunt conditii daca o parte din personal nu este atenta si mai asteapta si mita. Din cauza incompetentei lor, eu si cealalta mamica (si cine stie cate mamici mai sunt) avem de suferit, avem de suportat frigul si trebuie sa stam si sa asteptam pana li se va face mila sa vina sa ne faca testul covid. Va rog distribuiti. Poate reusim sa schimbam ceva.
Locații recomandate