/Iasi/Doctor

Spitalul Multidisciplinar Arcadia

Str. Cicoarei nr 2, Iași 700620, România

Spitalul Multidisciplinar Arcadia
Doctor
3
15 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H56+5V Iași, România
+40 232 202 002
arcadiamedical.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Costel Mititelu
Costel Mititelu2 ani în urmă
Steluțele astea sunt pt fetele de la Recepție. Pt fata de ieri care era in stare sa ma programeze la o ecografie abdominala fara a tine cont dacă am mâncat / băut ceva de dimineața și pt fata din dimineața asta care era pe modul: cei cu tine bai aici?! Fără neața fara nimic..și când i-am spus ca înainte luau bani după consultație (2020) .. i sa strâmbat fata. Zici ca eram la **** și plecam fără sa plătesc. Dr Rusu Constantin a fost ok. Puțin nervos ca doctorul de medicina interna nu e la fel ca doctorul de familie dar in rest super ok. Calm și la subiect.
Am dat 3 pt ca Dr Rusu a fost ok.
Marinela Florentina Grumeza
Marinela Florentina Grumeza2 ani în urmă
Internata 24 de ore pe secția cardiologie.
Pot spune doar atât :profesionalism, grija, empatie, curățenie!
Mulțumesc doamnei doctor Ana Irina Niculescu, domnului doct Igor Nedelciuc, si nu în ultimul rand infermierelor și asistentelor!
Popa florin
Popa florin3 ani în urmă
Doresc sa mulțumesc domnului doctor Dolineaschi și personalului acestui spital.Mama mea a stat internata 2 săptămâni pentru o operație de hernie de disc +fizioterapie postoperatorie. Din cauza durerii a întrat în spital cu o forma de depresie și fără speranța fiind la a doua intervenție de acest gen.Multumita profesionalismului dar mai ales felului și grijii cu care a fost tratata de tot personalul, mama e bine și optimista.Multumesc din suflet.Domnul doctor Dolineaschi un înger pentru noi..
Ana
Ana4 ani în urmă
Aviz celor care se opereaza de micsorare de cornete prin coblatie. Atat eu cat si un alt pacient am ajuns la UPU cu epistaxis dupa cateva zile. Alti medici ORL-isti, la care am fost dupa ce nu stiam de ce mi se usuca nasul, ochii si gatul si nu puteam sa respir normal, mi-au spus ca nu mai am cornetele inferioare si din acea cauza am acele simptome. Multumita domnului dr. Vlase acum am ENS (Empty Nose Syndrome) si viata este un cosmar. Pentru o imbunatatire a respiratiei acum trebuie sa fac implant de cartilaj in strainatate si care nu aste decontat de casa de asigurari pentru ca aceasta boala nu este recunoscuta de catre ORL.
VA ROG SA VA DOCUMENTATI DESPRE ENS INAINTE DE ORICE OPERATIE IN SFERA ORL!!!!!!
Marian Vladianu
Marian Vladianu2 ani în urmă
De curand am avut o experienta cu adevarat neplacuta la spitalul Arcadia Iasi. Am facut o programare pentru mama mea la sectia de cardiologie in ce priveste o consultatie prin pachetul Cardio Prim. Fiind urgenta problema, am ales cea mai apropiata data disponibila la domnul doctor Iliescu Dan.
Disponibilitatea a fost in doua saptamani. Am efectuat programarea si am asteptat data respectiva( ora 12:40). Cu o seara inainte (ora 17) am fost sunat de un operator call center Arcadia sa ma anunte ca nu mai este posibil consultul si trebuie amanare cel putin inca o saptamana... Motivele au fost neclar prezentate si fara resentimente. Am ales sa anulam si sa cautam o solutie locala...

Am ramas dezamagit de Arcadia si modul lor de abordare a clientilor. Pana la urma tot o corporatie pe profit...

PS: Lucrez in Iasi si am venit special sa ma ocup de situatie.. Data viitoare, cine imi plateste concediul?
Andrei C
Andrei C2 ani în urmă
Sunt absolut dezgustat de vizita mea la aceasta clinica ... problema mea a fost una de gen ortopedic si am fost consultat de doctorul Bar. Pot sa spun ca am primit din partea acestuia un bon de 200 ron si multe aere de superioritate raspunsuri in zefleme la intrebarile mele, scarba in priviri si aroganta in atitudine ca doar el e doctor iar eu pielea p..lii . Nimic mai mult . Problema mea nu a fost rezolvata . Nu mia fost verificat istoricul dosarului medical si am primit un diagnostic de trei cuvinte fara ca situatia mea sa fie studiata cu atentie asa cum ma asteptam ... Am cerut detalii despre costurile operatiei si nimeni nu mia putut da un raspuns oficial si o cotatie . Nici doctorul nici cei de la departamentul relatii clienti . ...
Maria Stan
Maria Stan2 ani în urmă
Nu recomand! Spitalul Arcadia este o afacere care urmareste DOAR profitul. Nu ii intereseaza nimic despre clienti, vor doar sa scape cat mai usor de fiecare in parte pentru a lua bani de la urmatorul. Organizatie doar-profit!
Bogdan Rotaru
Bogdan Rotaru2 ani în urmă
In ceea ce ma priveste a fost ok. In conditii de pandemie nu cred ca ai f multe optiuni. In conditii normale iti faci griji din cauza infectiilor intraspitalicesti. Cand e vorba de sanatate... fiecare e in stare sa plateasca oricât pentru a-si rezolva problema.
Locații recomandate