/Iasi/Doctor

Dr Holicov Monica

Strada Sfântul Teodor 32, Iași 700115, România

Dr Holicov Monica
Doctor
3.8
16 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H9P+26 Iași, România
+40 744 606 420
feminaclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–20
Marți: 15–20
Mirecuri: 15–20
Joi: 15–20
Vineri: 15–20
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΡΟΥΓΓΟΥ
ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΡΟΥΓΓΟΥ2 ani în urmă
Cea mai buna doctorita,am ramas gravida dupa ani buni de incercari si tratamente costisitoare facute la alti doctori. Un cabinet ultra echipat cu aparatura de ultima generatie. O recomand cu caldura si dragoste la toate femeile care vor sa fac copil!!!!!!!!!!!!!vor tine in brate in scurt timp darul cel mai pretios.....
Raluca Iuliana
Raluca Iuliana2 ani în urmă
Nu recomand sub nici o forma. Un medic care pune diagnostic fara nici o analiza la baza si adreseaza cuvinte jignitoare.
Sala ionut remus
Sala ionut remus4 ani în urmă
Nu recomand din cauza doamnei copilul meu a murit
Francis Timofte
Francis Timofte5 ani în urmă
am fost la doamna doctorița zis doctorița de la 3 săptămâni am dat la fiecare consultatie câte 300 de lei plus șpagă la ficare consult era dublu și am mers aproape in fiecare luna .. la dumnea-ei și am făcut toate analizele tot ce trebuie pana la termenul pe care mi-la dat de naștere a fost totul bine ! A venit momentul nașteri am sunat-o avea telefonu închis nimeni nu-mi dădea nicio explicație dece nu Răspunde am fost și la cabinet degeaba ... nu ma sunat nu ma informat ca pleacă nu nimic! doamna a plecase in concediu am născut cu altcineva era sa pățesc multe din cauza ei Cea mai proasta și cea mai ne serioasa Doctorița ma lăsat sa nasc cu alt cineva am sunat-o o săptămâna la rând doamna, se distra era in concediu..prin Miami pana și doctori din spital nu le venea sa creadă ce mi-a făcut ! O sa-i fac reclamație . NU APELAȚI LA DOAMNA ASTA CREDEȚI-MĂ VA LASĂ LA TERMEN SA NASTETI SINGURE VA MĂNÂNCĂ DE BANI, ATÂT REST NU FACE NIMIC DE CAT STA PRIN VACANTE ...
Bogdan Gavril
Bogdan Gavril2 ani în urmă
O doctorita de nota 1. Nu e demna de profesia aceasta. Bani dati degeaba, doar ca să-i pășești pragul cabinetului și sa o vezi cum își verifica telefonul. Face glume deplasate înțelese doar de ea, nu știe sa asculte pacienta, nu ofera informații precise și mai este și aroganta pe deasupra. Jalnic! Nu recomand sub nicio forma! Ar trebui sa își schimbe profesia cat mai repede ca să nu mai fac oamenii sa sufere.. Citiți și ce știri sunt publicate legate de ea pe internet.
Mesaj scris de Beatrice Gavril, pacienta pt prima și ultima data la aceasta dubioasa doamna doctor.
Aveți grija!
Ana Rurac
Ana Rurac2 ani în urmă
O doamnă extraordinară,mi-a urmărit toată sarcina și a avut grijă de mine,mi-a răspuns ori de câte ori am întrebat-o ceva chiar și la telefon nu numai la consultații și vreau să precizez că nu i-am oferit nici măcar un buchet de flori,bani nici atât, am născut o fetiță sănătoasă prin cezariană(având diabet pe sarcină ),nu am nici o problemă nici eu,deci un medic foarte bun.
Lorena Rotaru
Lorena Rotaru2 ani în urmă
Un om foarte cald,cu suflet și experienta recomand cu toată încrederea dupa multe experiente proaste cu medici ginecologi.Pur si simplu o ador!!!
Vasi
Vasi2 ani în urmă
O femeie deosebita si un medic competent. De fiecare dată când a fost o problemă ce n-o deslușea nimeni, ea a rezolvat-o!
Locații recomandate