/Iasi/Doctor

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Elena Doamna"

Strada Elena Doamna 49, Iași 700398, România

Spitalul de Obstetrica - Ginecologie "Elena Doamna"
Doctor
3.5
34 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H6X+46 Iași, România
+40 232 210 390
spitalelenadoamna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Elena
Elena2 ani în urmă
Un spital destul de ok, personalul medical pe care l-am întâlnit foarte bine organizat, atent la nevoile pacientului.
Dolly
Dolly2 ani în urmă
Personanul este extrem de amabil, în special doamna doctor cu care am avut ocazia să vorbesc. Nu este aglomerat, singurul dezavantaj fiind timpul de așteptare inițial. Am rămas plăcut impresionată.
Iulia Pușcaru
Iulia Pușcaru4 ani în urmă
Prima oara cand ajung si eu aici pentru ca medicul meu ginecolog este la Arcadia doar sambata si aveam nevoie musai de o reteta in urma efectuarii analizelor.

Am stat doar 3 minute cu medicul, in ceea ce eu as numi hol, de fata cu toti pacientii, unde fiecare asteapta pe unde apuca si toata lumea aude ce spune medicul, am mai asteptat inca 45min la triaj ca apoi sa mi se spuna ca dureaza undeva la 2 ore sa mi se dea cardul de sanatate inapoi... am zis ca ma introc eu cand am timp dupa el.

Intre timp am observat in diferite situatii un medic si o asistenta care au vorbit nepoliticos cu pacientii, o doamna care astepta de 3 ore procesarea actelor si cardul si i se tot spunea ca mai dureaza putin din 30 in 30 de minute, iar doamnele care proceseaza aceste acte sunt neatente, se misca foarte greu si probabil si sistemul de telegestiune nu este pus la punct ca sa ajute pe toata lumea sa lucreze mai repede si cu mai putine hartii si registre de completat si ras-completat de mana.

Noroc ca exista alternative private... nu stiu ce m-as face daca ar trebui sa pierd atata timp de fiecare data cand am o problema.
Gordana Diaconu
Gordana Diaconu2 ani în urmă
Mulțumim întregii echipe care a contribuit la venirea pe lume și îngrijirea puiului nostru, Robin Dragoș!
Mulțumim dnei dr Aursulesei Violeta pt toată atenția acordată pe parcursul sarcinii și pentru aducerea pe lume a unui băiețel sănătos de 3,800 kg. Recomand cu toată căldura pe dna dr oricui are nevoie de un zâmbet, o vorbă blândă, dar și profesionalism. Cu ajutorul dnei dr am reușit să duc până la termenul de 39 de săptămâni o sarcină care a ridicat destule probleme de la început până la sfârșit. Operația de cezariana a fost un succes, iar acum mama și bebe suntem acasă
Mulțumim dnei dr Ati Matei Mihaela pt monitorizarea din timpul operației de cezariana!
Mulțumim dnei dr neonatolog Iacob Alexandra pt toată grija, blândețea și atenția cu ctare a monitorizat evoluția puiului nostru pe parcursul zilelor petrecute în maternitate (mămica a rămas impresionată).
Mămica și bebe mulțumesc Maternitatea Elena Doamna Iași pt că ne-au fost alături în această experiență!
Ps: O mică parte din personalul care se ocupă de nou-născuți și-a greșit vocația
Simo Na
Simo Na2 ani în urmă
Am o luna de când am născut cu Preeclampsie la Maternitatea Elena Doamna . Vreau să mulțumesc întregiii echipe, dnei doctor Diana Popovici, Domnului dr anestezist, asistentelor si infirmierelor.
Va mulțumesc din suflet pentru tot!
Oana Mara
Oana Mara2 ani în urmă
Personalul amabil , curățenia și faptul că nu este extrem de aglomerat te fac să te simți în siguranță .
Ar trebui mai multe cabinete de consultații cu echograf .
Claudia Elena
Claudia Elena2 ani în urmă
Vreau sa multumesc din suflet întregii echipe ai acestui spital !!!Chiar muncesc din greu si isi dau interesul pt a îngriji orice persoana ajunge aici !!!!Eu am venit cu o problema după ce am fost purtată la mai multe spitale refuzând să mă investigheze din cauza acestui virus ,covid !!!Imediat ce am intrat in acest spital am primit multa atentie, îngrijire , comunicare ,vb buna ,sfat tot ce aveam nevoie......imediat ce am fost internată au început investigațiile si m au tratat !!!multumesc din suflet si daca va mai fi nevoie voi recomanda cu drag acest spital si oameni minunați!!
Beatrice Elena Brohanschi
Beatrice Elena Brohanschi2 ani în urmă
De curand am născut. ... Mulțumesc mult dlui profesor dr Socolov!!sunteți un bun profesionist dar și un om minunat! Mulțumesc încă o data! Și sa știți ca este mult mai "călduros" spitalul Elena Doamna decât Cuza Vodă! !!mult succes în continuare! !
Locații recomandate