/Gorj/Doctor

Tudormed -Analize Medicale

Strada 23 August 53, Târgu Jiu 210006, România

Tudormed -Analize Medicale
Doctor
4.6
103 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27HC+3J Târgu Jiu, România
+40 726 282 832
tudormed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adeliannaa
Adeliannaa2 ani în urmă
Personal calificat, doamne amabile și serioase. Nu am găsit plafon când am sunat, însă doamna de la programări m-am asigurat că va reveni cu un telefon de îndată ce va dispune de un loc liber, lucru care s-au și întâmplat.
Recomand cu mare drag!
Aurora Moldoveanu
Aurora Moldoveanu2 ani în urmă
Bună ziua,
Experienta pe care am avut o la laboratorul din strada 23 August a fost una extraordinara. În primul rând este vorba de respectul față de programarea pacientului, comunicarea și receptivitate. Vă doresc un An Nou 2022 cu multe realizări. La Mulți Ani!
Daniel grindeanu
Daniel grindeanu2 ani în urmă
Buna ziua m-ar interesa test covid fiind necesar pentru examen auto se efectuează.Multumesc anticipat.
Eleodor popescu
Eleodor popescu2 ani în urmă
M am dus cu o proba de urina. De la usa, lift. Receptie nu este. Ajungi la et 1 unde sunt doua cozi. Una pentru programati, alta pentru neprogramati(nu scrie niciunde, tot personalul este ocupat cu altceva). Dupa ce am stat evident, la coada gresita mi s a zis ca trebuie sa stau la usa cealalta dupa ce iau un"bon de ordine". Am cautat aparatul pt bonuri de ordine. Nu l am gasit. Am intrebat o doamna. Bonul de ordine se ia dintr un recipient cu cartonase plastifiate😄😄.
Apoi am mai stat jumatate de ora cu proba in mana, desi mie practic nu trebuia sa mi se faca recoltare, ci doar trebuia sa las o proba care in timpul pierdut din cauza proastei organizari, probabil se si deprecia. Asadar, am plecat. Mare pierdere nu a fost pt ei. Pe scurt: spoiala multa, nepasare, doar o afacere in esenta si atat. Nu recomand, nu mai calc pe acolo.
Savoiu Valeriu-Constantin
Savoiu Valeriu-Constantin2 ani în urmă
În primul rând am fost plăcut surprins de faptul că programarea a fost respectată ( așteptau la ușă și persoane fără programare). Personalul medical a fost foarte amabil și atent. Într-un cuvânt totul a decurs OK.
Gigi Neamtu
Gigi Neamtu2 ani în urmă
De ce mai afisati programul de lucru daca medicii vin sa lucreze dupa cum au chef? Lipsa de seriozitate si profesionalism! Nu recomand.
Schiopu petre
Schiopu petre2 ani în urmă
Locația arata foarte bine, nicidecum aglomerat, doamnele/ domnișoarele foarte drăguțe. Am fost cu bebele la recoltare de sânge, l-au tratat cu atentie, totul a decurs foarte bine. O sa revenim
Andra Morenciu
Andra Morenciu2 ani în urmă
Recomand cu încredere!
Sunt multumita de experienta avuta în cadrul laboratorului de analize.
Locații recomandate