/Dolj/Doctor

Clinica Cheiță

Strada Caracal Nr. 79B, Craiova, România

Clinica Cheiță
Doctor
4.4
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8R46+2W Craiova, România
+40 351 408 407
orlcraiova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 15–19
Marți: 16–19
Mirecuri: 15–16
Joi: 16–19
Vineri: 16–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dan Daniy
Dan Daniy2 ani în urmă
Operat în 2014 de Dl Dr Cheita Nicolae la Spitalul Militar,ii mulțumesc din suflet,un medic profesionist și riguros! Promotorul chirurgiei endoscopice ORL în Oltenia!
Victor Tufan
Victor Tufan4 ani în urmă
Un doctor interesat de bani. Scoate pacientii pe banda rulanta. S-a operat o cunostinta si dupa i-a aparut puroi. Eu nu pot sa respir, a zis ca am devatie de sept si nu pot sa ma operez decat peste 3 ani, pana atunci trebuie sa ma chinui.
Ion Preda
Ion Preda4 ani în urmă
Foarte buna impresie despre acest minunat om si medic am operat baiatul meu de polipi mi a usurat viata mie si baiatului mei sa i dea dumnezeu multa.sanatate si putere de munca Multumesc DOMNULE DOCTOR
Raul Teodor Popa
Raul Teodor Popa4 ani în urmă
Tot respectul și stima pentru domnul Dr Adrian Cheita, un om deosebit din toate punctele de vedere! Vă mulțumesc mult!
Gina Nita
Gina Nita5 ani în urmă
Am fost operata de amigdalita de către domnul doctor Cheita Adrian, mare noroc am avut. Un OM deosebit, profesionist și sufletist un om corect și vertebral. Dacă cel puțin jumătate dintre medici ar avea bunul simț, corectitudinea și onoarea dumnealui, sistemul medical din România ar fi precum în Austria sau Germania. Va mulțumesc!
Sorin Badoiu
Sorin Badoiu5 ani în urmă
Am fost la o consultatie si nu am avut o experienta prea placuta cu Cheita Nicolae tatal doctorului Cheita Adrian.
Am asteptat in jur de o ora si jumatate pentru ca venise cineva sa ia masuri pentru o modificare la cabinet. Programul se apropia de sfarsit si probabil ii trecuse cheful de consultatii ca dupa ce am intrat a luat asistentele la intrebari ca eu de ce am mai venit... avand programare.
I-am spus problema, ca am o durere de cap, nu a asteptat sa zic mai multe ca replica a fost "si de ce ai venit la mine daca te doare capul", de parca nu se mai intalnise cu dureri de cap de la sinuzita. Mi-a dat sa fac o radiografie si o tomograma la sinusuri si am avut neobrazarea sa ii zic ca am mai facut o radiografie cu 2 luni inainte, auzisem ca trebuie sa treaca o perioada intre iradieri si m-am gandit ca e bine sa il informez, nu stiu cum a interpretat posibil ca nu as vrea sa mai fac alta ca s-a enervat si mi-a taiat-o asa pe un ton "noi ne intelegem romaneste aici sau nu ne mai intelegem".
Nu contest pregatirea profesionala dar mi-a lasat impresia ca trateaza pacientii doar ca pe un mijloc de a obtine profit.
Cristina Bradeanu
Cristina Bradeanu2 ani în urmă
Nu il recomand sub nicio forma pe dl Cheita Adrian! Am fost la dansul cu durere severa de gat, iar dumnealui dupa ce ca isi primea banii si nu sunt putini, s-a uitat la mine in gat si a zis sa plec ca eu nu am nicio problema! Efectiv m-a scos afara. Iar acum de o luna de zile incerc sa ma fac bine. Datorita dlui eu ma lupt sa imi revin. Trist! Nu o facea gratis dar nu isi da silinta!
Tanti Tantica
Tanti Tantica2 ani în urmă
Cu sinceritate și multă încredere recomand clinica d-nului doc Cheita Adrian Craiova un om cu mult caracter, deosebit și sociabil un om onorabil printre oameni. DEVIZA mea căutativa sănătatea nu stați să suferiti nu vă costă mult puțin foarte puțin!! Testat pe propria persoană ad eu d-na Berceanu_ Tania
Locații recomandate