/Constanta/Doctor

Cabinet Cardiologie - Dr Alina Constantin

Mircea cel Bătrân 145 bl.MS2, Constanța 900178, România

Cabinet Cardiologie - Dr Alina Constantin
Doctor
3.7
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPV+VJ Constanța, România
+40 724 728 966
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: Închis
Mirecuri: 14–20
Joi: Închis
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin dinoglu
Florin dinoglu2 ani în urmă
am fost programat la ora 6 10 min ,si cand am ajuns acolo mai erau patru pers in fata mea.va da ti seama tratament pe repede inainte
Janina Trandafir
Janina Trandafir6 ani în urmă
Un medic atent, cu rabdare in fata pacientilor, majoritatea oameni in varsta. Deasemenea, am apreciat punctualitatea: am intrat cu mama la consult la ora programata (+/- 10 minute care mi se par normale pentru un cabinet medical)
Ony Constantin
Ony Constantin7 ani în urmă
DESPRE CLINICA
CMI Cardiologie Dr. Alina Constantin este un cabinet medical de cardiologie privat care vine in sprijinul pacientilor cu servicii medicale ambulatorii de inalt profesionalism si promptitudine constand in diagnosticul si tratamentul unui spectru de afectiuni care tin de domeniul cardiologiei.
Cabinetul este situat int-o zona usor accesibila a orasului Constanta, in apropierea Spitalului Judetean Constanta si a Capelei Militare, pe strada Mircea cel Batran, unde pacientii pot ajunge usor atat cu mijloace de transport in comun cat si cu mijloace proprii.
Serviciile medicale sunt oferite intr-o ambianta placuta si relaxata de catre un personal de inalta pregatire profesionala care va va ajuta sa intelegeti pe deplin afectiunile de care suferiti, cauzele care au dus la aparitia bolii, precum si scopul schemei terapeutice si modul de viata pe care va trebui sa-l urmati pentru vindecarea sau macar ameliorarea starii dumneavoastra de sanatate.
Mirela Nita
Mirela Nita2 ani în urmă
Un medic desavarsit si un Om de o calitate exceptionala, caruia ii datorez viata!!
Carmen giant
Carmen giant2 ani în urmă
Am avut NOROCUL sa o găsesc pe d-na dr. Constantin Alina, de garda pe secția de cardiologie a Spitalului județean Constanța. Eu, fiind în urgenta, adusă cu salvarea datorita unor vechi probleme cardiace. La prima vedere, mi s a părut o copila, în care nu poți avea încredere. Fermitatea deciziilor luate m a făcut sa capăt o mare încredere, și bine am făcut. Mi a salvat viața, datorita schemei de tratament și a promtitudinii cu care a hotărât cum sa ma trateze. Sunt pacienta d-nei dr Constantin Alina de mai mult de 8 ani, și vreau să vă spun că nimic nu m ar putea determina sa o schimb cu alt medic specialist. Devotamentul și profesionalismul cu care își tratează pacienții este mai rar întâlnit. RECOMAND cu încredere, acest Om de o deosebita omenie și profesionalism. La mulți ani, d-na doctor, sa fiți sănătoasa și, putere de munca, pentru noi toți care avem nevoie de d-voastră.
Savas Yildirim
Savas Yildirim2 ani în urmă
Buna ziua, am o reclamație de făcut! Am fost tratat precum ultimul om! Sunt cetatean străin cu buletin de ședere de lunga durata, angajat al unei firme romanesti și mi plătesc impozitele către statul roman! Am venit la acest doctor pentru un control cu trimitere de la medicul de familie. M-am dus cu o problema care chiar trebuie luată in considerare și analizată! Nici nu am intrat bine pe usa și s-au și repezit la mine ca nu pot sa mă consulte precum ca sunt străin. Am încercat le explic ca plătesc impozit și ca am doctor de familie care mi-a dat trimitere. Pur și simplu, mi-au zis ca eu nu figurez in sistem fără ca doctorul sa se uite in sistem și sa se insiste ca nu se poate sa mă consulte sub nicio forma! Un singur lucru am de spus și anume acest doctor “se contrazice cu jurământul pe care la făcut” și anume de a servi omenirea indiferent de om, culoare, credință!
Marlos Carlos
Marlos Carlos2 ani în urmă
Nu recomand, acest doctor sub nici o forma pierdeti banii aiurea!
un doctor tanar fara experienta
i-am explicat ce simptome am .... si ca sa vezi surpriza m-a trimis sa-mi fac niste analize.... si aproape identic cu recenzia de mai sus a plasat-o pe Asistenta si prin dansa am fost trimis la plimbare ca nu am nimic , trebuie sa ies cu prietenii la plimbare si sa iau cate o pastiluta de dentrical ..... si imi revin.... nici macar o interpretare a analizelor pentru care am platiti 540 de ron nu s-a obosit sa se uite... mai bine o puneti pe Domnisoara Asistenta ca medic ca sigur se pricepe mai bine ca dumneavoastra!
Pay max
Pay max2 ani în urmă
Nu recomand, cel mai slab medic!!!! Nici măcar un bilet de trimitere nu se deranjează sa completeze. O scrisoare medicala pe care nu poti sa o folosești prin casa de asigurări .Mama mea suferă cu inima de 30 de ani,dar sa vindecat ajungând la doamna doctor. COLOANA era problema ,dar nici un doctor nu și-a dat seama. Mulțumim doamna doctor ptr ca știți sa luați doar banii ptr consultați.
Locații recomandate