/Constanta/Doctor

Direcția de Sănătate Publică Constanța

Aleea Lăcrămioarei 1, Constanța 900643, România

Direcția de Sănătate Publică Constanța
Doctor
1.2
188 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JQV+WJ Constanța, România
+40 241 838 330
dspct.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–18
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Silvia Chintoiu
Silvia Chintoiu2 ani în urmă
O rusine de institutie!!! Sunt in carantina de 10 zile, noua lege spune clar ca se iese dupa 7 zile si Eu nu pot iesi conform DSP pt ca legea nu mentioneaza ca se aplica si celor deja in carantina! Hai sa vb de lingvistica! Legea e clara si se aplica tuturor, nu spune ca se aplica de acum incolo.
Luminita Elefterescu
Luminita Elefterescu2 ani în urmă
Update: am așteptat câte 30 de minute, efectuând 2 apeluri de pe 2 telefoane diferite, când ne-a venit rândul, apelurile au fost închise automat.

Telefonul indicat pe site este deconectat. Nu poți contacta pe nimeni. Am dat un email informativ pe mai multe adrese, niciun răspuns!
Astăzi mi se termină carantina de 5 zile, fiind contact direct. Nu am fost sunați în 5 zile pentru ancheta epidemiologică.
Dacă nu voi putea beneficia de concediu medical din cauza indisponibilității personalului DSP, cine răspunde?!?
Auras Stanila
Auras Stanila2 ani în urmă
Cred ca ar trebui dati in judecata pentru batjocura pe care o aduc cetatenilor. Au inventat un robot care te face sa astepti 30 de minute dupa care telefonul iti este inchis in nas cand ajungi primul. Mai oamenilor, scoati robotul, cel putin nu pierdem jumatate de ora din viata noastra pe degeaba. Suna, nu raspunde , asta este, o institutie de kk.at!
Samoila Catalin
Samoila Catalin2 ani în urmă
O instituție, PRAF, oamenii cu bun simt care doresc sa anunțe ca sunt infectați sau ca se afla deja în carantina nu au nici o șansă. La Tel Verde nu răspunde nimeni, mi se inchide dupa 5 minute de stat in asteptare si 9 apeluri, la numărul de la Constanța intra direct tonul de ocupat indiferent de perioada la care suni. Decizia de carantinare ajunge după ce ieși din carantina, deciziile la doctorii de familie nu ajung sau ajung târziu. Mi-ar plăcea sa fie o chestie doar din cauza numărului mare de pacienț, dar nu este. Guvernul nu s-a implicat, personal delasator. Va mulțumim pentru libertatea de exprimare.
Alena Murariu
Alena Murariu2 ani în urmă
Rusine e putin spus! In sfarsit dupa 3 zile, medicul de familie a primit rezultatul testului meu. Am sunat sa caut raspunsuri altor incompetenti si am dat de altii! Am incercat sa sun de nenumarate ori, iar apelul se oprea. Cand in sfarsit a inceput sa sune eram apelantul nr 18. Am asteptat cu speranta ca cineva e de partea cealalta a telefonului, cam jumatate de ora!!! Cand in final a venit randul meu s-a inchis apelul ca prin minune!!! Am incercat sa sun din nou si surpriza! Se inchide apelul imediat!!!! TRIST!!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!!
Catalin Raita
Catalin Raita2 ani în urmă
Astept cate 35/40 de minute la fiecare apel, sunt pus in asteptare iar cand ajung sa fiu primul in asteptare mi se inchide apelul, daca imi povestea cineva ca asta sr intampla nu as fi crezut, dar eu in 7 zile de carantina nu am putut lua legatura cu aceasta institutie.
Dan Marciulescu
Dan Marciulescu2 ani în urmă
Niște nesimțiți. Nu își fac treaba deloc. Nu pot oferii informații. Nu răspund la telefon. Trebuiau să ia ia legătura cu mn cât timp am stat în izolare,nimic. Am încercat săi contactez eu, tot nimic. Își bat joc de oameni la propriu.🤬🤬🤬
Mihai-sorin Hirgau
Mihai-sorin Hirgau2 ani în urmă
După 30 minute în așteptare îți închid tel in nas
Neseriosi și incompetenți mă întreb oare cine ia angajat pe acești oameni acolo.eu daca nu îmi fac treabă la locul de muncă și am reclamații patronul mă zboară imediat.....domnule Arafat pune biciul pe ei care nu corespund sa plece....
Locații recomandate