/Constanta/Doctor

Cabinet Medical Obstetrică-Ginecologie Dr. Tomescu

Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, nr. 64 Bl. LE8, sc. A, ap. 1, interfon 001 Accesul se face prin latura blocului opusă bulevardului (prin spate, 900196, România

Cabinet Medical Obstetrică-Ginecologie Dr. Tomescu
Doctor
3.6
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPP+65 Constanța, România
+40 754 463 266
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Valentina Vasilescu
Valentina Vasilescu3 ani în urmă
Cu cea mai mare încredere,recomand !!! Dovada de profesionalism si promptitudine,implicare si devotament pentru tot ceea ce întreprinde,maximă atenție in ceea ce priveste,pacientul ! Un cabinet curat,primitor si cald precum minunata echipa,care își desfășoară activitatea în cadrul acestuia.Voi reveni cu drag,de fiecare dată!
Ianache ionut
Ianache ionut4 ani în urmă
Cea mai proastă experiență!
Parca m-am intors in timp 30 de ani pe timpul comunismului. Cabinetul si Doamna Doctor m-au trimis înapoi în timp. Ne gândeam să aducem copilul pe lume la spitalul mare; pacat de secțiile renovate. Se pare ca nu degeaba  este diferența de pret la privat; nu este vorba doar de condițiile din clinicile private, diferența o fac  si medicii.
Nu recomand!
Ancuta Ivanov
Ancuta Ivanov4 ani în urmă
Doar respect pt acesti minunati medici .Recomand cu toata caldura.Pe toata perioada sarcinii,a nasterii si dupa,m-am simtit protejata. Am avut parte de cele mai bune sfaturi, de atenție.
Si ar fi multe de spus despre ei, dar nu ar avea loc aici. Sunt încântată că am avut plăcerea de a colabora cu asa doctori , dedicați meseriei alese .
Viitoare mamici,mergeti cu incredere !
Alina Memis
Alina Memis5 ani în urmă
(Tradus de Google) Bine

(Original)
Ok
Ciprian Scarlat
Ciprian Scarlat5 ani în urmă
Nicolae Filimon
Nicolae Filimon2 ani în urmă
Cel mai prost medic care poate exista in sistem. Nu știu cum a ajuns șef de secție dar cum banii fac totul în tara asta e de ajuns.
Acum câteva luni am avut o internata pe sora mea pe aceasta secție. Pe lângă faptul ca nu exista aer conditionat si temperaturile ajung la 35 de grade prin saloane urina pacientelor se tine în recipiente in baile de pe sectie 3 la numar. Va puteți da seama și voi cum poate mirosi acolo. O mizerie de nedescris pe sectie si limbajul acestui medic total deontologic.
Cabinetul privat al acestui asa zis medic din zona liceului Telecom nu are investiții deloc in el totul este vechi și ruginit.
Felul acesteia de a vorbii cu pacienții lasa de dorit.
VA RECOMAND SA NU APELATI LA ACEST MEDIC!!!!
Ana Maria Gorgan
Ana Maria Gorgan2 ani în urmă
Daca vreti sa va rezolvati cu adevarat problemele sau sa aveti un dr ginecolog bun, aceasta nu este o optiune. Servicii jalnice, abordare jalnica. Pur si simplu nu merita sa va puneti sanatatea in pericol venind aici
Catalina Popa
Catalina Popa2 ani în urmă
Locații recomandate