/Constanta/Doctor

Dermatolog Constanta DR IRENA SMADEA

Strada Vasile Lupu 42B, Constanța 900614, România

Dermatolog Constanta DR IRENA SMADEA
Doctor
4.7
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JPW+PH Constanța, România
+40 752 130 789
dermatolog-constanta.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefy Stefy
Stefy Stefy2 ani în urmă
Nuuuu recomand , totul pe repede înainte , bani multi , tratamente ineficiente .
Programările nu se respecta , 5 persoane la aceeași oră , am stat în consultație cu 2 copii 10 min (la intrare are afișat timp 30 min consultația pe pers ) și ma încasat 300 lei , o consultație superficială cu un tratament in 7 zile nu sa cunoscut nimic , la control alți bani 100 lei de persoană ......
Oriunde am mai fost la alte clinici controlul la 7 zile nu am mai plătit nimic , aici da .
Bon fiscal nici vorbă , a recomandat in schimb și cred că la majoritatea face așa , un tratament cu acid hialuronic la o adolescentă de 17 ani .... Medicul de familie a respins recomandare și așa voi face .
Timp de așteptare cu programare 40 min erau 10 persoane pe 10 mp in sala de așteptare .
Dna Dr , așa respectați normele de protecție în pandemie ?????
Ana Toma
Ana Toma2 ani în urmă
Recomand! Un medic bun ce își face meseria cu multă pasiune. De la bun început m-a sfătuit să fac un set de analize pentru a ținti direct către cauza afecțiunii de care sufeream. Am urmat o schemă de tratament, iar rezultatele au început să apară după primele 2-3 luni de tratament. Sunt foarte mulțumită. Este un om deosebit, înțelegător și are multă rabdare cu pacienții.
Andreea Moscovici
Andreea Moscovici2 ani în urmă
Recomand cu încredere! Ma tratez de rozacee , după câteva ședințe de curățare chimica (peeling chimic) fata arata mult mai bine și mai luminoasa, roșeata s-a redus cu peste 50%.
De asemenea, am fost tratată de doamna doctor pentru dermatita de contact. Diagnosticul a fost confirmat după efectuarea de analiza specifice de sânge și aplicarea pe corp a unui număr de 3 patch-uri ( testare cutanată patch) . Tratamentul a ajutat la tratarea zonei afectate.
Mirela Nicolae
Mirela Nicolae2 ani în urmă
Doamna doctor este o profesionista cum rar mai întalnesti. Tine neaparat sa aiba o relatie cinstita cu pacientul, explicandu-i importanta rabdarii si a respectarii cu strictete a tratamentului. Suntem foarte multumiti de rezultatele obtinute, astfel încat nu ezit sa o recomand oricui are o problema dermatologica.
Gabriela Luca
Gabriela Luca2 ani în urmă
Un adevărat PROFESIONIST cu rezultate uimitoare. Un OM deosebit , empatic, respectuos și în care poți avea încredere .Un MEDIC care tratează afecțiunile prin metode moderne, sigure și, mai ales, eficiente.
RECOMAND cu încredere!
Raluca Iftemie
Raluca Iftemie2 ani în urmă
Am fost la doamna dr. SMADEA de 2 ori în ultima luna. De fiecare dată am fost programă a doua zi după ce am telefonat. După un diagnostic și tratament greșit prescris de un alt medic, d-na. Smadea m-a vindecat. Mă felicit ca am ajuns la dumneaei. Nota 10, recomand cu încredere!
Lucian Iftemie
Lucian Iftemie2 ani în urmă
Dr. SMADEA este unul dintre cei mai buni dermalogi. După nenumărate încercări și căutări, inclusiv în București, a vindecat-o pe fetița mea de 3 ani de molluscum contagiosum. Are răbdare și determinare pentru a rezolva problemele pacienților. Recomand fără rezerve!
Bucur stan
Bucur stan2 ani în urmă
Am fost la Dna Doctor Smadea dupa mai multe incercari nereusite la alti medici din Constanta. Diagnosticul dansei a fost cel bun, iar tratamentul a dat rezultate. M-am vindecat in totalitate. O recomand cu multa caldura si incredere.
Locații recomandate