/Constanta/Doctor

HRISANTIS

B-dul Al. Lapusneanu nr. 11, Constanța 900507, România

HRISANTIS
Doctor
3.5
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JXH+CP Constanța, România
+40 341 402 991
hrisantis.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cornelia Sterian
Cornelia Sterian2 ani în urmă
Nu recomand! Dr. Copaciu Letitia, atitudine nepotrivita atât ca om cât și ca profesionist! Am fost socata sa vad cum se comporta și cum tratează pacientul.
Cîrstian Octavian
Cîrstian Octavian4 ani în urmă
Linda M
Linda M5 ani în urmă
Nu recomand!! Si asa nu va raspunde nimeni la telefon.

Eu am apelat la serviciile dnei dr.alergolog care, desi eu sufar de alergii de mai bine de 20 de ani, mi-a spus ca sigur am un parazit ceva in corp care ma face sa ma umflu.Dar ce sa vezi, am facut o tona de analize (deloc ieftine) si s-a dovedit ca nu am nimic de genul acesta.

Cand a vazut totusi ca nu imi poate spune ce alergie am, la ce anume si ce tratament sa iau pt vindecare/imunizare, mi-a prescris monkasta (de la care m-am simtit foarte rau, cosmaruri, ganduri nasoale, irascibilitate si multe altele). Daca as fi vrut sa imi maresc imunintatea, mergeam direct la medicul de familie sa imi prescrie buline fara sa am efecte secundare asa de dubioase.

Am fost la multi medici alergologi pana acum, aceeasi abordare. Toata generatia noua e depasita de situatie si tot nu pleci tratat. Eu o vad ca pe o situatie disperata. Unde sa mergem? In cine sa avem incredere?
Celia123
Celia1235 ani în urmă
Super medic!
Alexia Odagiu
Alexia Odagiu5 ani în urmă
Manolache george
Manolache george6 ani în urmă
Asistente care nu răspund cu orele la telefon ,doctori care au probleme cu lunile iar cînd dă domnul să ai programare analizele sunt vechi.Uită să menționeze că ai nevoie de un nou bilet de trimitere de la medicul de familie.Dar de plătit plateşti consultație că doar au trecut trei luni pâna dai de medic.Nişte japcangii care dau tratamente după ureche după luni de tratamente copilul are aceleasi probleme.NU RECOMAND !
Mariana Catrenţa
Mariana Catrenţa2 ani în urmă
Catalina Gherghina
Catalina Gherghina2 ani în urmă
Locații recomandate