/Constanta/Doctor

Dr. Adrian BARBU - Medic Specialist Neurologie

Intrarea Primăverii 2, Constanța 900635, România

Dr. Adrian BARBU - Medic Specialist Neurologie
Doctor
4.6
45 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5JWP+QX Constanța, România
+40 724 386 939
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: Închis
Mirecuri: Închis
Joi: 15–20
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Iftime1 an în urmă
Pot spune atat “ mizerie de om” interactiunea mea cu aceasta fiinta sa oprit la receptie nustiu ce doctor este dar este un om de nimic. Programare facuta, ajuns cu 15 min inaintea programarii el ajunge dupa ora programarii nu e nimic avem un oras minunat orice este posibil. Cand sa intru ia pe altcineva care nu avea programare justificand dupa accea ca este o urgenta medicala, persoana respectiva nu parea sa aiba vro deficienta doar pur si simplu parea un cunoscut al lui. Termina discutia cu acesta dupa 40 de min moment in care incearca sa ma invite la el in cabinet dar ii explic ca mai bine nu deci ca medic nu sunt in masura sa imi dau cu parerea. Dar un om fara bun simt e putin spus. Aprope ca medic specialist o consultatie costa 100 ron ????
Rodica Avram
Rodica Avram2 ani în urmă
Mulțumim, domnule doctor!!! Mama mea este pacienta dumneavoastră și suntem foarte mulțumiți de profesionalismul și caracterul dvs. frumos de care ne-am bucurat. Să vă dea Dumnezeu sănătate!!!!
Andreea Andreea
Andreea Andreea2 ani în urmă
Un om extraordinar !
Un caracter si un medic rar întâlnit în România ! O răbdare și o grija pentru pacienți excepțională !
Multumim !
Lyzzu100
Lyzzu1002 ani în urmă
Azi am avut parte de cea mai bună experiență a mea cu un medic. Extrem de empatic, explicațiile au fost "punct ochit,punct lovit"...este reconfortant pentru un pacient sa afle și sa înțeleagă ca diagnosticele anterioare, destul de grave de altfel, nu sunt chiar așa de "bau bau"🙂
Eram in labirint si dumneavoastră m-ați ajutat sa găsesc firul😁 acum știu pe ce anume sa ma concentrez. Pentru asta vă mulțumesc!!!
Nu stiu cat contează asta, însă aveți toata aprecierea mea.🙏 Sunteți minunat!
Adrian Badea
Adrian Badea3 ani în urmă
Un adevărat slujitor al lui Hippocratis!
Jos pălăria, cuvintele sunt de prisos!
Este un medic cu adevărat profesionist, educat, care își iubește meseria și tratează pacienții egal, foarte bine documentat, respectuos, și lista ar continua la nesfârșit!
Ii rămân recunoscător ca a reușit sa îmi convingă soția ca se poate întoarce liniștita acasă, fără griji!
🎩
Monica Anca
Monica Anca2 ani în urmă
Profesionalismul, modul de comunicare, iscusința, atenția la detalii si grija sinceră pentru pacient sunt doar câteva dintre aspectele care stau la baza interacțiunilor cu domnul Doctor Adrian Barbu. Recomand cu toată încrederea!
Felicia Cibea
Felicia Cibea2 ani în urmă
Am fost pacienta d-nului dr Adrian Barbu cu mulți ani în urmă! M-a tratat foarte bine! Este un profesionist! De fapt cel mai bun medic neurolog din Constanța! Acum am din nou nevoie urgenta de consultație și tratament dar nu reușesc să fac o programare nicăieri! Doar peste o lună Am încercat peste tot unde are program dar nu am șanse.... Este singurul în care am încredere 😔😔😔
Carmen Pintilie
Carmen Pintilie2 ani în urmă
După ce am ieșit de la domnul doctor, atât eu cât și mama ( ea era pacienta, eu doar am însoțit.o) ne.am minunat ca mai exista astfel de doctori. Omenos, profesionist, implicat. Va felicit, dle doctor! Am sa va recomand mereu!
Nu banii, nu cariera, ci caracterul definește cu adevărat un om!
Ionela Astery
Ionela Astery2 ani în urmă
Buna ziua domnu doctor.am fost ieri la dmnv la new clinic .sunt fata aceea care trebuie sa ma operez la cervicala si am si un sinozita sfenoidala.atunci mi-ati spus sa vb cu un orl pt un antibiotic.imi puteti repeta cum se numeste antibioticul nu as vrea sa mi -l dea dupa ureche cum mi sa m-ai dat.va multumesc
Locații recomandate