/Constanta/Doctor

Stomatologie Non Stop Constanta - Menadent

Bd Tomis, Nr. 328, bl M2, SC A,, Bulevardul Tomis, Constanța 900001, România

Stomatologie Non Stop Constanta - Menadent
Doctor
4.5
56 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6J3F+2P Constanța, România
+40 721 213 674
menadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Andra Tudoran
Andra Tudoran2 ani în urmă
Este o adevarata placere sa mergi la aceasta clinica. Nu credeam ca pot gasi in Constanta, un loc unde sa fi tratat cu atata seriozitate, profesionalism si servicii de calitate. In general nu prea ti se acorda atentie si majoritatea vor sa scape repede de pacienti, se grabesc, ori nu iti raspund la telefon. Aceasta clinica isi respecta pacientii. Dna Dr. Menagi este foarte dedicata si foarte atenta, lucreaza usor, nici nu simti.
Ma simt norocoasa ca am ajuns aici.
Mihai Alexandru
Mihai Alexandru2 ani în urmă
Dupa prima programare am ramas convins ca e un loc grozav pentru tratamente stomatologice , de la receptie pana la Dr Prelipcean Valentina , pe care o recomand cu incredere , datorita atentie si modului profesionist de lucru .
Florin din CER
Florin din CER2 ani în urmă
Salutare tuturor dma Valentina sau domnișoara, fff bine lucrează atent și repede recomand cu încredere și mai ales că e singura clinica care mia oferit chitanță n-am mai văzut așa ceva Dumnezeu să o binecuvânteze
Laurențiu Marin
Laurențiu Marin2 ani în urmă
Experienta super, am avut o urgenta, am fost programat in doar 1 ora si am rezolvat. Recomand.
P.S. Am uitat cum o cheama pe doctora, as fi dat 10 stele dar nu am cum. multumesc!
Petronela Miron
Petronela Miron2 ani în urmă
Clinica are recenzii foarte bune datorita unor medici care nu mai lucrează de mult timp acolo!
Ajungi sa fii tratat de niste domnișoare lipsite de experiență și fără chef de munca!
Calitate foarte slabă la preturi foarte mari!
De evitat!
M Ionescu
M Ionescu2 ani în urmă
Eu am avut numai experiente pozitive la acest cabinet cu domnisoara Valentina care mi se pare foarte atenta si are mana usoara. Nu am simtit niciodata nimic.
Neti Sandu
Neti Sandu2 ani în urmă
Dezamăgită... Am fost pt o coronița la doamna Dr Valentina.. Si o plombita(cazuta dupa 5 luni)
Coronița mi a fost pusa cu ciment provizoriu. Am revenit după aprox 2 sapt sa mi o puna definifiv si o alta doamna dr care ma preluat a refuzat sa mi o scoată pe motiv ca "n are sens sa te chinui acum" vino când iti cade singura si ti o pun definitiv.. Intre timp a cazut singura cand mancam dar fiind penultima masea probabil am înghițit o. Practic am dat 12 mil degeaba. Am platit si cimentarea definitiva in avans care nici măcar nu a existat.
Roxana Nedelcu
Roxana Nedelcu2 ani în urmă
Am fost in urgenta pe timp de noapte la aceasta clinica cu o durere de masea. Am nimerit la doamna Dr. Prelipcean Valentina si sincer o recomand. M-a calmat desi am frica de dentist , vorbeste frumos - se vede ca este educata si are mana usoara. Mai mult mi-a salvat dintele desi eu eram chitit sa scot maseaua de durere. Am venit dupa doua nopti de nesomn si am plecat zambind. Am deranjat-o peste doua zile la o ora mai tarzie pentru o informatie si desi se pare ca nu era tura ei a fost draguta sa imi raspunda. Oare cati doctori mai fac asa? Pare tanara dar se vede ca pune suflet in ceea ce face .... eu unul o recomand.
Locații recomandate