/Cluj/Doctor

Centrul Medical Diasan

Calea Florești 77, Cluj-Napoca 400516, România

Centrul Medical Diasan
Doctor
3.7
22 recenzii
10 comentarii
Indicații de orientare
QH52+92 Cluj-Napoca, România
+40 745 636 160
diasan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gogu Marinel1 an în urmă
Acest individ este un nesimțit prin felul în care comunică cu pacienții.Este un tip needucat,nemanierat,interesat doar să-și vândă probioticele la prețuri nesimțite.Aceste produse au fost excluse în țări ca;Germania,Spania,Franța...
Andreea Valentina1 an în urmă
Dl. Catinean este un medic foarte bun și un om deosebit, cu dorința sincera de a ajuta. Datorita calităților profesionale și a tratamentului prescris am reușit sa rezolv o problema cu care ma confruntam de 3-4 ani! Recomand cu toată încrederea! Cuvintele sunt limitate în a-i mulțumi îndeajuns!
Laura E M
Laura E M2 ani în urmă
Este imposibil să faci o programare pentru că la telefon nu răspunde nimeni.
Georgeta Micu
Georgeta Micu2 ani în urmă
Buna ziua D-ul Doctor. Eu am probleme cu inima (depuneri de grăsimi) Ma puteti ajuta si pe mine. Va rog frumos!
Gheorghe Pârv
Gheorghe Pârv2 ani în urmă
Foarte serioși. De la bun început am fost informat și pregătit pentru intervenție. Am primit informații detaliate despre modul în care a decurs intervenția. Am primit informații clare despre recuperare. Mulțumesc Dr. Adrian Catinean și echipei sale.
Contus Firmas
Contus Firmas4 ani în urmă
Domnul Adrian Catinean nu are abilitati de comunicare cu pacientul. La consult m-am simtit precum un student certat de un profesor comunist. In loc sa ma asculte si sa fie interesat de consultatie, a inceput sa se rasteasca la mine si sa se laude ca el e ocupat cu studentii lui, cu facultatea si o organizatie pe care o conduce. De ce mai consulta pacientii? Locul lui nu este intr-un cabinet in care vin oameni cu probleme. Nu am nimic de criticat privind abilitatile profesionale, dar cineva care se rasteste la pacient, il bruscheza verbal, nu are rabdare sa explice si sa aline nu ar trebui sa practice medicina! O experienta oribila, din urma careia nu am avut niciun beneficiu, nici concluzii medicale, nici intelegere.
Beny Vedinas
Beny Vedinas4 ani în urmă
Lucru facut repede cu bani multi.
La telefon cand am facut programarea a fost 200ron si dupa consultatie 500ron si medicamente de la ei cica 210ron cutia
Razvan Chereches
Razvan Chereches5 ani în urmă
Doamna doctor Fodor are abilitati de comunicare cu pacientul extrem de reduse. Nu recomand pacientilor fragili sau vulnerabili. Nu am nimic de criticat privind abilitatile profesionale, dar cineva care se rasteste la pacient, il bruscheza verbal, nu are rabdare sa explice si sa aline nu ar trebui sa practice medicina!
Petru Lazar
Petru Lazar2 ani în urmă
Foarte profesionisti si se merge pe o medicina functionala.
Daniela Svitacovski
Daniela Svitacovski2 ani în urmă
După plimbări la diverse clinici printre care și clinicile de stat, unde a fost nevoie și de internare, doctori de la Medicală 1 din păcate nici măcar nu își vizitau pacienții pentru a vedea starea lor de sănătate, unde am obținut doar foi fără diagnostic, am ajuns in sfârșit la o clinica profesionista, clinica Medicală Diasan unde problema tatăl -lui meu s-a rezolvat datorită profesionalismul Dr. Adrian Catinean, pentru noi a fost o minune însănătoșirea lui atât de repede. Va mulțumesc ca existați in viața asta și sunteți atât de devotat profesiei de medic. Sunteți minunat!
Locații recomandate