/Cluj/Doctor

Affidea

Strada Cireșilor 15c, Cluj-Napoca 400487, România

Affidea
Doctor
3.7
87 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH4P+R8 Cluj-Napoca, România
+40 264 407 970
affidea.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Muresan
Mihai Muresan2 ani în urmă
Nu recomand deloc. Pacient bolnav de cancer, cu trimitere, decontat, trebuie sa astepte peste 6 zile pentru un rezultat urgent, promis intre 24 si 72 de ore, rezultat pe care majoritatea centrelor il dau a doua zi. Nimeni nu raspunde la telefon zile intregi, trebuie sa mergi inapoi la centru sa afli daca rezultatul e gata sau nu ("nu e, nu stim exact cand o sa fie, poate lunea viitoare"). Va recomand serios sa mergeti altundeva, chiar daca contra cost. Infiorator.
Narcis Ciubotariu
Narcis Ciubotariu2 ani în urmă
În urma unui serviciu de mamografie mama mea a avut o experiență foarte bună cu doamna doctor Diana Modoi, cu toate acestea am fost dezamăgiți de modul de funcționare al clinicii.

Problema apare la programarea online pe care am făcut-o, în momentul programării mamografiei prețul a fost de 550 de lei, după care în momentul prezentării la clinica Affidea să fim nevoiți să plătim 600 de lei și nu prețul afișat din momentul programării. O chestiune de genul dă dovadă de înșelăciune și de o lipsă a seriozității. Acest tip de problemă putea fi evitat printr-un simplu telefon sau o înștiințare prin e-mail că prețul s-a modificat, dar nu, din păcate acest lucru nu s-a întâmplat.
Florica steiu
Florica steiu2 ani în urmă
Toată stima și respectul pentru profesionalismul colectivului din aceasta clinica Afideea din Cluj Napoca !!!
Personalul a avut un comportament foarte bun, empatic si profesional fața de mine. Am intrat la programare la ora la care mi s-a comunicat.
Multumesc din suflet D-nei Dr. Sgarbura Roxana-Maria pentru timpul acordat,pentru rabdare,pentru explicatii si pentru raspunsurile la intrebarile mele !!! Sunteti un om deosebit,un medic cu suflet bun si mare fata de pacienti !!!
De astfel de medici avem nevoie !!!
Multumesc mult D-nei asistente de la receptie Andreea care a fost foarte draguta cu mine !!!
Multumesc mult la tot personalul !!!
Tuturor recomand cu căldură serviciile dumneavoastra !!!
Aprecieri din suflet !!! Cu respect Steiu Florica Gherla !!!
Alma Dj
Alma Dj2 ani în urmă
Va laudati cu standarde internationale?Am avut programare la CT . Mi s-a zis sa nu mananc si sa vin pe ora 16:00. Mi s-a pus branula si am fost lasata pana la ora 18:30 cu branula pe mana fara sa mi se faca CT-ul! De cand si pana cand e un standard international ca o persoana bolnava sa nu manance o zi intreaga si sa aiba o programare la o clinica PRIVATA si sa iasa dupa 3 ore? Noi venim la clinici private tocmai pentru a nu sta cu orele la cozi. In plus cand mi s-a pus branula pe mana, deja se stia ca sunt in intarziere, deci puteau cel putin sa intrebe daca mai pot ramane/ sa nu puna inca branula. Am intrebat si de un numar pt sesizari, dar surpiza : nu exista 🙂
Ilie Tulbure
Ilie Tulbure2 ani în urmă
Total dezamăgit de ultima vizita la clinica Affidea din Cluj. Am mers pentru un RMN coloana lombara astăzi 6 oct 2021 , și am dus cu mine un DVD cu rmn-ul pt același segment de coloana făcut de mine in 2013 la aceeași clinica de pe strada Cireșilor 15 C ( pe atunci se numea Scandia) . Rmn-ul din 2013 a relevat conform rezultatului imagistic primit unele afecțiuni la coloana in zona lombara. Dorința mea a fost aceea de a repeta investigația RMN pentru a vedea in ce măsura problemele la coloana s-au agravat, era evident ca de dispărut nu aveau cum sa dispară. Acest aspect l-am discutat cu personalul in momentul in care am programat telefonic RMN-ul, și am fost sfătuit sa aduc DVD-ul din 2013 pentru a putea fi comparate situațiile. După ce am finalizat investigatia in schimb, am primit pe lângă POS-ul unde sa achit contravaloarea serviciilor , sec o foaie A4 cu rezultatul, fără ca domnul doctor sa stea de vorba cu mine, nici după ce am insistat( cu toate ca am fost asigurat telefonic ca discuția cu dn doctor va avea loc cu siguranța ). Răspunsul pe care l-am primit de la domnișoara de la Receptie a fost, si citez din memorie “ Dacă era mai proaspăt rmn-ul Dvs respectiv de maxim 1-2 ani, l-ar fi comparat dn doctor, dar așa…. Ce a văzut acum e relevant” am încheiat citatul. Nu știu in ce fel considerați ca asta îmi Răspunde întrebărilor pe care le aveam in legătura cu evoluția stării mele de sănătate. Va trebui sa caut aceste răspunsuri in alta parte unde sper ca voi găsi un doctor care nu doar a absolvit facultatea de medicina ci si folosește cunoștințele pe care le-a dobândit in folosul real al pacientului si nu doar pentru câstiguri financiare proprii.
CATALINA SIMONA CIHODARU (Alina Putin)
CATALINA SIMONA CIHODARU (Alina Putin)2 ani în urmă
Clinica de nota 100 cu personal de nota 100 .Super .Asistente și medici extrem de atenți drăguți și serviabili .Servicii ireproșabile .Clinica la standarde internaționale .
Alex Rus
Alex Rus2 ani în urmă
Personal foarte foarte amabil! După o experiență foarte neplăcută in 2016, m-am întors cu mare frica pt a repeta un RMN cerebral. Toți au fost extrem de amabili de la recepție la doamna care pregătește procedura până la domnul doctor care interpretează rezultatele. Deschiderea scanerului RMN este mult mai mare decât la scannerul utilizat in 2016, senzația de claustrofobie fiind mult mai mică, chiar inexistentă acum. Am apreciat că în timpul scanării mi s-au comunicat perioadele de timp al sesiunilor scurte și timpul rămas până la final. Sper că asta se face la toată lumea nu doar la cei vizibili speriați :) Țin să mulțumesc tuturor pe aceasta cale.
Ionut Baias
Ionut Baias2 ani în urmă
Am facut un Rmn la Affidea , din punctul meu de vedere merita 5 stele, au fost punctuali cu programarea si am avut si un raspuns destul de rapid.👍👍
Locații recomandate