/Cluj/Doctor

Centru Clinic de Diagnostic si Tratament, Cluj-Napoca

Calea Moților 19, Cluj-Napoca 400000, România

Centru Clinic de Diagnostic si Tratament, Cluj-Napoca
Doctor
2.5
21 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH9M+48 Cluj-Napoca, România
+40 264 599 226
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: Închis
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mariana Damian
Mariana Damian2 ani în urmă
Am sunat la informatii de nenumărate ori și pur si simplu nu mi-a răspuns nimeni sau îmi dau ocupat. Foarte nemultumita.
Madalina Cocis
Madalina Cocis2 ani în urmă
Singurul aspect pozitiv al vizitei a fost calmul si rabdarea doamnei de la triaj
In rest, o atitudine neprofesionista, care te face sa nu te simti in siguranta Am facut o programare la ortopedie prin intermediul platformei pentru ca la telefon nu binevoiesc sa raspunda, iar cand am ajuns acolo aflam cu stupefactie ca medicul la care ne-am programat consulta dupa amiaza, in conditiile in care pe site avea program de dimineata. Sinura grija a doamnei de la receptie a fost cum am reusit sa salvez programarea
deoarece platforma lor e nefunctionala de 2 zile !!!!
Intreband ce variante avem, raspunsul a fost sec: '"reveniti la ora programarii, medicul ce e acum nu va va vedea '' Totusi, am indraznit sa intreb medicul ce avea program daca ne poate consulta, dar nici macar nu a ascultat cu atentie ce i se spunea, raspundea total pe langa subiectul discutiei si atat a fost. Am iesit de acolo mai stresati de starea de sanatate decat ne-am dus .

De evitat!
Lavinia Prodan
Lavinia Prodan2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere. Am efectuat programarea online, nu am asteptat mult, totul a fost in regula. Multumesc pentru rabdarea si profesionalismul domnului doctor Filip de la obstetrica-ginecologie.
Ade La
Ade La4 ani în urmă
Balneologie -copii este o secție eficientă, de la d-na doctor Sidea până la maseuri. Personalul e amabil, punctual, eficient, gata să te ajute cu un sfat sau să se acomodeze după programul copilului, iar secția de balneologie-tratament e foarte bine dotată, și curată. Am fost surprinsă plăcut de aceste persoane , de colaborarea dintre ele și cu copii ;recomand părinților să apeleze la acest serviciu pentru sănătatea copiilor.
Ne lăsăm prea des învinși de sistemul de sănătate și uitam că putem întâlni și oameni minunați! A.
Ioan Hosu
Ioan Hosu4 ani în urmă
La ecografie nu prea le iese ,de două ori am făcut eco abdominal si nu mi-a ieșit. Medicii is foarte plictisiți si vin la clinica după o tura de dimineață la particular gen Dr Hirlisca ,ginecologie
Bianca Moraru
Bianca Moraru4 ani în urmă
D-na Dr. Hrdlicska Liana trebuie evitata. Nu asculta deloc pacietii. Ofera prescriptii pentru medicamente de care nu e sigura cum se utilizeaza. Trateaza mizerabil pacietii si adreseaza comentarii foarte urate.
Cristina Berchez
Cristina Berchez5 ani în urmă
Mergi la consult cu bilet de trimitere, ajungi în ca bilet și doctorița te întreabă dacă vrei ecografie trebuie sa plătești.. Asta se întâmplă la doctorița Burghelea și măcar de ar merita și în plus îți mai zice și ce nu ai.
Boncia Mircea
Boncia Mircea2 ani în urmă
Triajul este o operatiune profesionista, exista recipiente cu dezinfectant peste tot, la fiecare etaj si pe etaj in mai multe locuri, este o institutie curata si cu cadre medicale de exceptie.
Locații recomandate