/Cluj/Doctor

Clinica Nova Explorari ORL Cluj

Str. Viilor 46-50, Cluj-Napoca 400347, România

Clinica Nova Explorari ORL Cluj
Doctor
4.3
39 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH3J+RX Cluj-Napoca, România
+40 364 881 531
clinicanova.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandra Perseca
Alexandra Perseca2 ani în urmă
Timp de așteptare 40 minute peste ora programării, personal receptie acru, mi-au spus că pot sa plec dacă nu imi convine, ceea ce am și făcut. Nu recomand
Tudor Lazăr
Tudor Lazăr2 ani în urmă
Foarte profesioniști. Mulțumesc d-nei, doctor Diana Mihai Coman!
Anamaria Luca
Anamaria Luca2 ani în urmă
Am fost azi, 14 iulie la clinica Nova..
Dr Coman Diana. Orl
Un medic tanar, super draguta.
Amabila si profi.
Nu am simtit ca sunt la medic..
O recomand cu incredere.
Si ii multumesc.. 🤗👍🏽
Delia Buran
Delia Buran3 ani în urmă
Servicii excelente! Doamna doctor Marc impreuna cu asistenta ofera o atentie deosebita, super friendly pe tot parcursul procedurilor si testelor! M am simtit imediat mult mai bine, iar dupa procedura efectuata a disparut senzatia de plutire si presiune in ureche si cap! Am ajuns acolo cu migrena si presiune in ureche ( senzatie pe care o avea de 2 saptamani), precum si cu o senzatie de plutire si “confuzie”. Pur si simplu m am simtit eliberata la sfarsitul procedurilor. Abia astept sa merg la control peste doua saptamani! Recomand cu incredere!
Schnell rudolf
Schnell rudolf2 ani în urmă
O echipa extraordinara, cu oameni minunati care vor binele pacientului! Am fost cu mama, la radiofrecventa ptr ca nu putea respira, am intalnit la aceasta clinica o echipa profesionista care a facut tot posibilul ca sa ne simtim in largul nostru si sa nu ne lipseasca nimic, mama mea avea emotii ptr aceasta interventie ptr ca are 63 de ani si are si alte probleme de sanatate insa dupa discutia cu dna Dr. Voda a avut incredere si totul a iesit foarte bine, i s-a facut interventia iar acum este la recuperare, am primit si sfaturi pretioase in ceea ce priveste viitorul si la ce sa fim atenti. Recomand cu incredere!
Marius Farcas
Marius Farcas2 ani în urmă
Săptămâna trecuta am ajuns la Clinica Nova Cluj la doamna doctor Mihai-Coman Diana, medic specialist ORL. Asta după 2 luni de medicamente (Betaserc dat pe prescripție medicală). Problema mea fiind ceea ce se numește VERTIJ (sindrom vestibular). Mi s-a învârtit imaginea într-o dimineața când m-am trezit, ulterior amețeam ușor, adică mă îmbătam de cap când făceam mișcari relativ banale, gen mă întorceam în pat sau pe stradă, mă ridicam de pe scaun, mă întorceam diametral opus (180 de grade). Cu 2 luni înainte am fost la un consult ORL în Bistrița și mi s-a prescris ca medicament Betaserc pentru 3 luni. După 2 luni continuam să amețesc ușor peste tratamentul medicamentos respectat întocmai. Atunci m-am apucat să investighez pe Google “în limba engleză”, setând motorul de căutare Google să-mi returneze doar rezultate de la extensii de domenii “.edu”(educaționale, adică univeristăți de prestigiu) și “.gov” (instituții guvernamentale recunoscute) din străinătate. Că să mă documentez exact cu ce mă confrunt, să nu citesc bălării de bloguri. Dacă tot activez în domeniul IT trebuia să folosesc la maxim atuurile mele pentru a afla “ce am”, “cu ce mă confrunt”, “unde se tratează”, “ce medici sunt super specializați pe problema mea”. 95% din oameni nu știu folosi la maxim motorul de căutare Google. Astfel am aflat că este VERTIJ (VERTIGO) și că sunt clinici specializate pe “repoziționare vetibulară (vestibular repositioning)”. Ulterior am căutat în România aceste clinici și am aflat că sunt medici specializați pe “repoziționare vestibulară” (VERTIJ) la Cluj la Clinica Nova (la ora actuală sunt 2-3 clinici în România care au medici exclusiv specializați pe așa ceva).
Actul medical a fost unul cum rar îți este dat să vezi în România, avem impresia că sunt în ceva film gen “Anatomia lui Grey”. Adică medicul îți prezintă planșe și îți explică problema ta, îți arată pe laptop cu ce te confrunți. Ulterior ca să confirme diagnosticul te duce în camera de “echilibru” unde îți face mai multe teste computerizate, deoarece “nu orice amețeală este VERTIJ (sindrom vestibular)”. Testele sunt non-invazive! Am atașat la acest review și o poză cu testul meu de echilibru (computerizat). Dupa ce mi s-a confirmat diagnosticul am fost dus în camera de “repoziționare vestibulară” unde mi s-a pus pe ochi o pereche de ochelari speciali care aveau cameră video. Eu nu vedeam nimic dar doamna doctor “vedea pe computer ceea ce trebuie să vadă” fiindcă din când în când îmi spunea unde trebuie să privesc. Împreună cu asistenta mi-au aplicat manevre specifice cazului meu pentru “repoziționarea vestibulară”(Vertij). În total 2 ore s-au ocupat doar de mine și de problema mea. La final nu mai amețeam când mă întorceam dar am respectat următoarele 4-5 zile toate indicațiile privind poziția cum să dorm și alte indicații primite.

Acest review este autentic 100%, este experiența mea. Aș fi publicat și pe Facebook această experientă unde am avut zeci de mii de urmăritori, dar am fost blocat pe viață pe rețeaua socială Facebook. Asta fiindcă am avut ca pasiune satira / umorul, am avut un cotidian de satiră online unde am satirizat politicienii, inepțiile religioase și persoanele publice, cu preponderență pe cei din județul BN. Aceștia s-au plâns la securiști care ulterior mi-ai făcut raport la Facebook invocând printre altele și “fake news” (satira este satiră, dar nu și pentru idioți). Iar cei de la Facebook nici nu au vrut să asculte opinia mea, dacă au raportat securiștii, “atunci așa este”. Chiar dacă pagina mea era în categoria satiră! Astfel am de anul trecut contul de Facebook blocat pentru totdeauna. Astfel m-am lămurit pe viață cu “libertatea de exprimare” în România. Există doar în teorie!
Am făcut această paranteză ca să înțelegeți că un om ca mine care a scris satiră (care este acidă) a scris acest review din suflet, din bucuria de a ajuta și alți oameni să ajungă acolo unde trebuie dacă se confruntă cu această problemă, fiindcă Vertijul îți activează la maxim anxietatea!

Mă înclin în fața doamnei doctor Mihai-Coman Diana și-a personalului medical!
Liana Anca Rotar
Liana Anca Rotar2 ani în urmă
Am ajuns la clinica Nova cu hipoacuzie la urechea stânga, amețeli,instabilitate. D na doctor Vodă Ioana, este o adevărată profesioninista, la fel și d na dr Diana Coman. Mi a fost prescris medicație și exerciții, iar după 2 săptămâni m am vindecat. Întreg personalul este foarte amabil. Recomand cu încredere. Mulțumesc.
Ardelean Cosmin
Ardelean Cosmin2 ani în urmă
Dupa ce m-am chinuit o luna cu tiuitul din urechi, s-a rezolvat in jumatate de ora. Acum sunt ca nou. Am mers de la 100km dar a meritat din plin. La receptie totul foarte operativ. La cabinet m-a primit d-na Dr. Diana Mihai Coman. Desi m-a speriat ideea ca imi umbla cineva in urechi, dupa primele minute m-am linistit complet. Lucreaza super elegant, rafinat si cu respect pentru pacienti. Tin sa ii multumesc din suflet pentru ceea ce a facut. Recomand cu mare drag!
Locații recomandate