/Cluj/Doctor

Centrul Medical Halmasan

Strada Cardinal Iuliu Hossu 57, Cluj-Napoca 400029, România

Centrul Medical Halmasan
Doctor
3.8
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH8G+WV Cluj-Napoca, România
+40 264 593 741
halmasan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Raluca Badita
Raluca Badita2 ani în urmă
Recomand Dr. Ciprian Halmagean cu cea mai mare incredere!
Mara dragan
Mara dragan2 ani în urmă
Cea mai buna clinica medicala din Cluj-Napoca
Diana Șteau
Diana Șteau2 ani în urmă
O clinică de nota 10.
Profesionalism şi amabilitate, ca întotdeauna.
Îl recomand cu căldură pe dl. dr. Ciprian Hălmăgean, care e un profesionist desăvârşit. 😊
Cosmin Bacanu
Cosmin Bacanu2 ani în urmă
Am fost impresionat de serviciile de aici, mult superioare unor clinici private de renume unde totul este superficial. Atentia catre pacient si solutia aleasa au dus catre o rezolvare rapida a problemei pe care o aveam. Multumesc!
Adrian Ciuhuta
Adrian Ciuhuta2 ani în urmă
S-a respectat programarea, personal amabil, se poate parca în incintă (8ron/ora)
Olar louisa
Olar louisa4 ani în urmă
In viata mea nu am mai dat de o secretara atat de nepoliticoasa! Am sunat sa reprogramez de pe o zi pe alta (daca aveau si ei disponibilitate, desigur) si dincolo de faptul ca habar nu are ce inseamna amabilitatea la telefon (stiti, acel client-service approach care conteaza mult in ziua de azi, la cate clinici private sunt pe piata...) efectiv mi-a inchis telefonul in nas, iar cand am sunat inapoi (crezand ca s-a intrerupt) a zis ca mi-a inchis pentru ca o tin prea mult la telefon. M-am uitat apoi la istoricul de pe mobil: durata apelului a fost de 45 de secunde! este absolut jenant ca o clinica privata sa nu aiba un personal pregatit adecvat, sau macar cu un gramd e bun simt si 7 ani de-acasa! Clar nu voi merge pe-acolo vreodata si nici nu voi recomanda locul nimanui. Pentru ce tarife au sa fii tratat in asa hal este absolut INACCEPTABIL!
Andreea ionescu
Andreea ionescu4 ani în urmă
Recomand cu toata increderea! Am fost foarte placut surprinsa de noul cabinet Halmasan. Felicitari pentru diversificarea pe mai multe specialitati si pentru laboratorul de analize.
Totul este schimbat in bine fata de ultima mea vizita de acum 3 ani: finisaje si aparatura noua, personal tanar si deosebit de amabil. Felicitari !
Cakedecor Romania
Cakedecor Romania2 ani în urmă
De 4 ani va vizitez si mereu am fost super multumiti. Tot personalul a fost mereu foarte amabil si intelegator. Programarile se fac usor prin telefon. A fost o surpriza tare placuta cand dupa renovarile din 2020, am gasit si centru de analize asa ca nu a mai trebuit sa ne deplasam in alte parti in oras pentru testari. Noi am rezonat foarte bine cu voi toti! Va multumesc!
Locații recomandate