/Cluj/Doctor

Physio Medica

Calea Florești 2, Cluj-Napoca 400509, România

Physio Medica
Doctor
4.4
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QH64+48 Cluj-Napoca, România
+40 364 642 124
physiomedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana Mutuzau
Diana Mutuzau2 ani în urmă
Recomand cu încredere recuperarea și masajul!!! Oameni dedicați, amabili și plini de viață. Se vede că își fac cu drag meseria.
Radoescu Antonela
Radoescu Antonela2 ani în urmă
Profesionalism și empatie, amabilitate, promptitudine. Recomand din toată inima ( mai ales că am fost la cardiologie)❣️
George Fozocos
George Fozocos2 ani în urmă
Ne-a plăcut medicul, iar interacțiunea cu personalul a fost agreabilă.
Alexandra Georgescu
Alexandra Georgescu4 ani în urmă
Am fost la clinica pentru controlul de 6 saptamani la sold al bebelusului. Cand am ajuns la receptie, am fost intrebati CNP-ul bebelusului si pe moment nu l-am stiut. Doamna de la receptie ne-a atras atentia ca avem nevoie de certificatul de nastere pentru consult, dar ne-a zis ca de data asta este ok si ca pe viitor sa il avem la noi. Stanjeniti, ne-am asezat pe scaun in sala de asteptare si am inceput sa cautam in telefon poza cu certificatul. In acel moment, din spatele unui zid din spatele receptiei, apare un "domn" care incepe sa le certe de-o fata cu toti pacientii de doamnele de la receptie din cauza faptului ca au acceptat programarea noastra in lipsa certificatului de nastere. Nu doar le-a atras politicos atentia si nici nu le-a zis dumnealor sau noua ferm, dar decent, ca trebuie sa ne reprogramam, ci a tinut cu tot dinadinsul sa strige in gura mare ca pacientii trebuie educati si ca nu trebuia sa ne primeasca. Daca nu ar fi fost vorba despre domnul doctor Cosma, am fi plecat in acel moment. Tonul vocii si faptul ca cearta aceasta a durat vreo 5 minute incontinuu ne-a facut sa ne simtim foarte prost. Dat fiind pretul mare al consultatiei, ne asteptam sa primim mai multe detalii, insa vizita a fost foarte scurta. Ni s-a spus ca totul este ok, dar ne vedem la 7 luni, nu si de ce.
George Lupa
George Lupa2 ani în urmă
Lipsa de interes din partea doamnei doctor Andronache Cristina, consultul a fost superficial, tratamentul total nepotrivit riscand sa agraveze afectiunea. Atitudinea doamnei doctor total nepotrivita fata de pacienti si fata de anumiti kinetoterapeuti. Nu se tine cont de proceduri. Cand lucreaza doamna Andronache atmosfera este foarte tensionata. De cealalta parte clinica este de nota 10 impreuna cu ceilalti medici.
Giulia Maria
Giulia Maria2 ani în urmă
Încă din prima zi dupa o operatie de ruptura LIA si menisc, Claudiu m-a ajutat in procesul de recuperare. Datorită lui m-am recuperat rapid, m-a ajutat mereu si a fost extrem de amabil. Pe aceasta cale ii multumesc enorm pentru toata rabdarea si grija oferita. Il recomand cu mare drag❤
Mihai F
Mihai F2 ani în urmă
La finalizarea procedurilor de Kinetoterapie as dori sa ii multumesc lui Claudiu C., Kinetoterapeut cu experienta, pentru profesionalism, rabdare, flexibilitate si ajutor in obtinerea unor rezultate deosebite.
Claudia Pal
Claudia Pal2 ani în urmă
Dr Dan Cosma este un super medic, profesionist, dedicat, deosebit, recomand cu încredere . Am fost la el cu fetele mele în 2017 și 2021 și am doar cuvinte de laudă la adresa lui. Cel mai bun.
Locații recomandate