/Bucuresti/Doctor

Dr Irina Firuti

Bulevardul Dacia 51, București 010406, România

Dr Irina Firuti
Doctor
4.6
92 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4W2+P9 București, România
+40 744 329 999
doctorfiruti.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 11–19
Marți: 11–19
Mirecuri: 11–19
Joi: 11–19
Vineri: 11–19
Sâmbătă: 10–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marinela Pricop
Marinela Pricop2 ani în urmă
Dumnezeu lucreaza prin oameni!
Este pentru a doua oara in viata mea, cand Dna. Dr. Firuti a ridicat de pe umeri mei o povara, pe care am fost nevoita sa mi-o asum.
Acum ma simt in siguranta, pentru ca stiu unde gasesc intodeauna spijin si empatie. Si pentru asta multumesc din suflet.
Ali Tudor
Ali Tudor2 ani în urmă
Eu și mama mea suntem mulțumite și apreciem răbdarea, atenția la detalii, implicarea totală și abordarea holistica. Un profesionist desăvârșit, mulțumim!
Florina Claudia Preda
Florina Claudia Preda2 ani în urmă
O experienta deosebit de placuta.Doamna doctor este receptiva la problemele pe care le ai , foarte atenta la detalii si foarte eficienta in prescrierea remediilor.De fiecare data a reusit sa-mi restabileasca sanatatea si ii multumesc pe aceasta cale.
Laura L
Laura L2 ani în urmă
O recomand cu tot dragul pe Dna. Dr. Firuti. Tratamentul recomandat de catre dansa, copilului meu, a adus schimbari majore in bine, in vietile noastre.
Va multumesc, Dna. Dr. Firuti!
Irina Rosca
Irina Rosca2 ani în urmă
Sunt foarte multumita de dna doctor. Tratamentul recomandat inca de prima data a fost ceea ce imi trebuia. Este un profesionist, are multa rabdare, intelegere, bunatate, este dedicata.
Sibaifarah75@gmail.com Jamali75
[email protected] Jamali752 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de doamna doctor Firuti. A reușit sa m-a trateze cu succes de infecție urinară cronica, si sa m-a scape de Antibioticele care le tot luam de 15ani. Mersi mult doamna doctor. Recomand!
Alexandra Bechera
Alexandra Bechera2 ani în urmă
Fetita mea suferea de constipatie inca de cand s-a nascut. La 2 ani am venit la domana doctor care i-a dat un tratament si de atunci, copilul meu a scapat de aceasta problema.
Anca Irimia
Anca Irimia2 ani în urmă
Am avut doua consultatii. La interval de o sapt cu tratament 2 saptamani. Concluzia - trimitere la chirurg. Intre timp am contactat un alt homeopat, luam remediile de 2 luni si rezultatele sunt vizibile.
Locații recomandate